Categories: Ηλεία

Γ.Ν. Ηλείας: Άμεση προκήρυξη της κενής οργανικής θέσης νεφρολογίας

Share

Στην άμεση προκήρυξη της μιας κενής οργανικής θέσης της ειδικότητας νεφρολογίας στο βαθμό του επιμελητή Β στην νοσηλευτική μονάδα Πύργου θα προχωρήσει το Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας.

Όπως τονίστηκε για την υλοποίηση αυτής της απόφασης, στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας / Νοσηλευτική μονάδα Πύργου για την ειδικότητα της νεφρολογίας προβλέπονται τρεις θέσεις, εκ των οποίων καλυμμένη είναι η μία, ενώ αναμένεται και ο διορισμός ενός ακόμη ιατρού.

Οι ανάγκες του νεφρολογικού Τμήματος πρέπει να καλύπτονται από τρεις επικουρικούς ιατρούς, εκ των οποίων ο ένας αναμένει το διορισμό του και οι άλλοι δύο λήγουν οι συμβάσεις τους τον Δεκέμβριο του 21. Κατόπιν τούτου ζητείτε η πρόσληψη ενός ιατρού ειδικότητας νεφρολογίας για να μην υπάρξει πρόβλημα για το Νοσοκομείο του Πύργου.

Αποδοχή δωρεάς της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας

Επιπλέον μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού νοσοκομείου Ηλείας (το μέλος Μενέλαος Παπασωτηρίου ψήφισε το θέμα με επιφύλαξη) εγκρίνεται η δωρεά του ποσού των 580 ευρώ της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας, για την κάλυψη τον εξόδων εκδρομής για τους φιλοξενούμενους του ξενώνα Ψυχαργώς.

Μάλιστα η διοίκηση του νοσοκομείου Ηλείας θα αποστείλει ευχαριστήρια επιστολή προς την Ιερά Μητρόπολη Ηλείας για την ευγενική της προσφορά.