Παραπολιτικά

Δάφνη Μητσοτάκη: Αυτή είναι η κόρη του πρωθυπουργού για την οποία ταξίδεψε στις ΗΠΑ

Η αδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα παιδιά του είναι γνωστή σε όλους
Ακούστε το άρθρο

Σήμερα (26/8) έγινε γνωστό πως ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, βρίσκεται εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στις ΗΠΑ.

Αιτία για αυτό δεν είναι κάποια σύνοδος κορυφής ή συνάντηση με πολιτικά πρόσωπα, αλλά η εγκατάσταση της μικρότερης κόρης του, Δάφνης, στη χώρα, όπου και πρόκειται να πραγματοποιήσει τις σπουδές της.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: Την 24χρονη Σοφία, τον 23χρονο Κωνσταντίνο και τον βενιαμίν της οικογένειας, τη 18χρονη Δάφνη.

Πριν από ένα μήνα περίπου, στις 14 Ιουλίου, είχαμε δει φωτογραφίες από την τελετή αποφοίτησης της Δάφνης, με τους γονείς της να ποζάρουν περήφανοι στο πλευρό της.

Η συγκίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν εμφανής, καθώς είχε συνοδεύσει την ανάρτησή του με μια λεζάντα στην οποία ανέφερε:

«Πως σε θυμάμαι όταν ξεκίνησες την Πρώτη δημοτικού! Και τώρα τελείωσες το σχολείο και ξεκινάς ένα νέο όμορφο ταξίδι!»

Αν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις και με τα τρία του παιδιά, ορισμένες αναρτήσεις μάς κάνουν να υποψιαζόμαστε ότι η Δάφνη, ως μικρότερη, είναι και η μεγάλη του αδυναμία.

Πολλές φορές τους έχουμε δει σε κοινές εμφανίσεις, από την επίσκεψη σε φαρμακείο για την προμήθεια self test, μέχρι και εικόνες από κοινά τους γεύματα, ενώ η Δάφνη δεν χάνει ευκαιρία να κάνει εκπλήξεις στον πατέρα της, ετοιμάζοντάς του πρωινό για τη γιορτή του ή φέρνοντάς του τούρτες στα γενέθλιά του.

Ποια είναι η Δάφνη Μητσοτάκη

Η μικρότερη κόρη της οικογένειας Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι μόλις τελείωσε το Λύκειο και, σύμφωνα με πληροφορίες των Παραπολιτικών, ετοιμάζεται να σπουδάσει στο Yale, σε θεωρητικό αντικείμενο που προς το παρόν παραμένει άγνωστο.

Η νεαρή Δάφνη ήταν μια εξαιρετικά ενεργή έφηβη, έχοντας πλούσια φιλανθρωπική δράση.

Πριν από λίγους μήνες, είχε βρεθεί σε ταβέρνα, η οποία παρείχε συσσίτια σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη, βοηθώντας στη συσκευασία των τροφίμων και καθαρίζοντας πατάτες, με τις πληροφορίες τότε να λένε ότι δεν σταματούσε να δουλεύει όση ώρα βρισκόταν στο χώρο.

Επιπλέον, μαζί με μια φίλη της έχει δημιουργήσει ήδη τη δική της φιλανθρωπική οργάνωση, το «Make A Difference – Youth Helping Youth». Η οργάνωση προσφέρει προστασία και βοήθεια σε νέους και ιδίως στα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα που βρίσκονται στη χώρα μας.

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα