Lifestyle

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Έχω πονέσει πάρα πολύ, έχω κακοποιηθεί από τα ΜΜΕ ως γυναίκα»

Ακούστε το άρθρο

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Φαίη Σκορδά μίλησε για τον Ανδρέα Παπανδρέου, τις επιθέσεις που έχει δεχτεί κατά καιρούς από τα ΜΜΕ και τον εαυτό της.

«Έχω κακοποιηθεί από τα ΜΜΕ ως γυναίκα»

«Είμαι ο εαυτός μου. Δεν είμαι δήθεν. Μετά από τόσα χρόνια έχουν καταρρεύσει τα πάντα, επομένως, είμαι ο εαυτός μου. Αυτή είμαι.

Έχω πονέσει πάρα πολύ. Έχω κακοποιηθεί από τα ΜΜΕ ως γυναίκα. Έφτιαξαν μια εικόνα που δεν είναι η Δήμητρα. Μια εικόνα εντελώς διαστρεβλωμένη, άσχημη, με όλα τα κακά του κόσμου.

Δεν είμαι η κακιά μάγισσα που εκμεταλλεύτηκε τα πάντα. Εκμεταλλεύτηκε τον Παπανδρέου, εκμεταλλεύτηκε το όνομά της… Παρουσίασαν την εικόνα μια γυναίκας που γδυνόταν, εύκολης…»

«Έφαγα όση λάσπη μπορούσα να αντέξω»
«Ήμουν μια βαθιά σκεπτόμενη γυναίκα. Μια γυναίκα που πιστεύει, μια γυναίκα που αγάπησε τον άντρα της σε μεγάλο βαθμό. Είναι από τις αγάπες που σου συμβαίνουν μια φορά στη ζωή σου, δεν μπορεί να σου ξανασυμβεί.

Έφαγα όση λάσπη μπορούσα να αντέξω. Το πολέμησα με τη βοήθεια του Θεού και είμαι εδώ σήμερα, υγιής, καλά…

Υπήρχε περιοδικό μιας εποχής που ήταν η Μαργαρίτα να κρατάει το κεφάλι μου ως Σαλώμη. Είχαν αποκρουστικά θέματα, δεν μιλάω απλώς για μια γύμνια. Που και αυτή ήταν μια φυσιολογική εποχή των 20 μου, που δεν είχα καμία σχέση ούτε με πολιτική, ούτε με πολιτικούς»

Δείτε τι είπε

via

Όλη η επικαιρότητα