Ηλεία

Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων: Αθλητικές εγκαταστάσεις και βελτίωση – ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων στην οικονομική επιτροπή

Ακούστε το άρθρο

Που συνεδριάζει δια περιφοράς την Τετάρτη 17 Μαρτίου

H Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών

εγκαταστάσεων του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, καθώς και η Βελτίωση και ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, είναι τα πιο σοβαρά θέματα που θα απασχολήσουν την  οικονομική επιτροπή του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων που συνεδριάζει την Τετάρτη 17 Μαρτίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι, δια περιφοράς λόγω της λήψης έκτακτων μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού.

Όπως τόνισε και ο αντιδήμαρχος Γιάννης Δάγκαρης, αυτά τα έργα είναι πολύ σημαντικά για την ανάπτυξη του δήμου, και προχωρούν κανονικά παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν λόγω κορωνοιού.

Επίσης και άλλη μία φορά θα συζητηθεί και το θέμα της προμήθειας ενός σύγχρονου απορριμματοφόρου που είναι στην τελική ευθεία, αφού έχει υποβληθεί προσφορά μόνο από μία εταιρεία στην οποία λογικά θα κατακυρωθεί η σύμβαση, προκειμένου να προμηθευτεί ο δήμος το όχημα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά τα κυριότερα θέματα της οικονομικής επιτροπής του δήμου είναι τα εξής :

*** Αποδοχή ένταξης της πράξης: «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων» στο πλαίσιο της Πρόσκλησης IV του

Προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

***  Έγκριση πρακτικού Νο 2 κατακύρωσης συνοπτικού διαγωνισμού του έργου: «Δημοτική οδοποιία (εσωτερική – αγροτική) Δ.Ε. Σκιλλούντος».

***  Έγκριση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «Βελτίωση και ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων εισόδου Τ.Κ. Καλλιθέας και Μυρωνίων» και τροποποίηση νομικής δέσμευσης λόγω αυτής.

*** Ορισμός μελών διεξαγωγής ηλεκτρονικής κλήρωσης για την ανάδειξη επιτροπής μέσω ΜΗΜΜΕΔ, διενέργειας ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου: «Βελτίωση και ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων» και καθορισμός ημερομηνίας

και ώρας.

*** Έγκριση Νο3 πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού για την προμήθεια απορριμματοφόρου οχήματος στα πλαίσια του Προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

Όλη η επικαιρότητα