Ηλεία

Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας: Διανομή τροφίμων σε ευπαθείς ομάδες

Ακούστε το άρθρο

Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας ανακοινώνει ότι την επόμενη εβδομάδα από Τρίτη έως Πέμπτη (9, 10 και 11 Φεβρουαρίου 2021) και ώρες 9:00 – 13:00, θα γίνει διανομή βασικών επισιτιστικών αγαθών υλοποιώντας τη δράση «Πρόγραμμα ενίσχυσης ευπαθών κοινωνικών ομάδων που έχουν πληγεί από τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19».

Για τη συγκεκριμένη δράση  η χρηματοδότηση προέρχεται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στο πλαίσιο της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Κεντρικής Ένωσης  Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και του δήμου μας.

Όπως ανέφερε η αρμόδια Αντιδήμαρχος κα Ρόη Αντωνοπούλου, η διανομή θα γίνει κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού με τους ωφελούμενους και τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας στην αποθήκη του Δήμου που βρίσκεται στην υπηρεσία Καθαριότητας και σε περιπτώσεις αδυναμίας μετακίνησης και για εξαιρετικούς λόγους θα προβούμε σε κατ’οίκον διανομή. Οι ωφελούμενοι των Δ.Ε Λαμπείας και Λασιώνoς θα απευθυνθούν στα κατά τόπους Δημοτικά Καταστήματα.

Oι ωφελούμενοι της δράσης προέκυψαν μετά από αξιολόγηση των υποβληθεισών αιτήσεων από την ορισθείσα αρμόδια επιτροπή του Δήμου σύμφωνα με κοινωνικά, εισοδηματικά και άλλα κριτήρια.

Για κάθε διευκρίνιση και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου, στο τηλέφωνο 2624022549 με εσωτ.151.

Όλη η επικαιρότητα