Categories: Ηλεία

Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας: Νέα Rapid test την Κυριακή σε Τσίπιανα και Φλόκα

Share

Με πρωτοβουλία του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, την Κυριακή 4 Απριλίου 2021 θα διενεργηθούν τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) Covid-19 στις Κοινότητες Τσιπιάνων και Φλόκα.

Συγκεκριμένα, στην Κοινότητα Τσιπιάνων τα τεστ θα πραγματοποιηθούν τις ώρες 9 έως 10:30 το πρωί στο Κοινοτικό Κατάστημα, ενώ στην Κοινότητα Φλόκα, από τις 11:30 το πρωί έως τη 1:30 το μεσημέρι, στο Κοινοτικό Ιατρείο. Οι δημότες που θα υποβληθούν στην εξέταση θα πρέπει να έχουν στείλει για τη μετακίνησή τους μήνυμα στο 13033 επιλέγοντας την περίπτωση 1, να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.

Εξάλλου, την Τρίτη 30 Μαρτίου έγιναν στο Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας 110 νέα rapid tests εκ των οποίων δύο βρέθηκαν θετικά και τα υπόλοιπα αρνητικά. Όπως ανέφερε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, κ. Βασίλης Αρβανίτης, ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, για μια ακόμη φορά, απολυμαίνει δημόσιους χώρους ενώ προγραμματίζει πλύσεις και απολυμάνσεις σε όλες τις Κοινότητες.