Ηλεία

Δήμος Πηνειού: Αρνητικά όλα τα τεστ του ΕΟΔΥ- «Έκκληση σε όλους να τηρούμε τα μέτρα»

Ακούστε το άρθρο

Αρνητικά στο σύνολό τους ήταν τα τεστ σε εργαζόμενους του Δήμου Πηνειού για την ανίχνευση SARS-Cov-2 που πραγματοποιήθηκαν σήμερα Πέμπτη από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στη Γαστούνη.

Ο Δήμος Πηνειού επιδεικνύοντας άμεσα αντανακλαστικά, μετά τον εντοπισμό κρούσματος χθες σε εργαζόμενο στη ΔΕ Τραγανού, ενημέρωσε τον ΕΟΔΥ και σήμερα αιρετοί και εργαζόμενοι μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Ανδρέας Μαρίνος , αντιδήμαρχοι και μέλη του ΔΣ, υποβλήθηκαν σε «rapid test» προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι φορείς του ιού SARS-CoV-2. Σημειώνεται ότι και τα 50 δείγματα τα οποία ελήφθησαν από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, ήταν αρνητικά.

Ο δήμαρχος Ανδρέας Μαρίνος, μετά τη δειγματοληπτική εξέταση δήλωσε: «Βρισκόμαστε σε εγρήγορση δεδομένου ότι σε ολόκληρη την υφήλιο διεξάγεται πόλεμος με τον COVID 19. Προσδοκούμε ότι θα τα καταφέρουμε και ευχόμαστε πολύ σύντομα να βρεθούμε στην κανονικότητα και ο ένας δίπλα στον άλλον. Για να συμβεί όμως αυτό πρέπει να προσέχουμε ιδιαίτερα και να ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών. Και αυτή την έκκληση κάνω ως Δήμαρχος του Δήμου Πηνειού προς όλους τους συμπολίτες»

Όλη η επικαιρότητα