Ηλεία

Δήμος Πηνειού: Παράταση θητείας αντιδημάρχων και εντεταλμένων συμβούλων

Ακούστε το άρθρο

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΡΙΝΟΥ

Με αίσθημα ευθύνης και εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης,  ο δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος αποφάσισε να  παρατείνει τη  θητεία των ήδη ορισθέντων αντιδημάρχων και εντεταλμένων συμβούλων

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Πηνειού δήλωσε:

«Η  θητεία των αντιδημάρχων του Δήμου Πηνειού εκπνέει στις 21/3/2021 . Η ραγδαία  αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού επιβάλλει επιτακτικά σε όλους μας να λειτουργήσουμε αδιάκοπα  και αποκλειστικά  στη κατεύθυνση της προάσπισης της υγείας μας.

Οι αλλαγές των προσώπων έρχονται σε δεύτερη μοίρα προτεραιότητας, αφού στο στάδιο προσαρμογής ελλοχεύει  ο πιθανός κίνδυνος δημιουργίας κενών, τα οποία θα μπορούσαν να είχαν επιπτώσεις στη διαχείριση των δημοτικών ζητημάτων και στη λειτουργία του Δήμου.

Ξεπερνώντας αυτές τις κρίσιμες ώρες που διερχόμαστε με την καθημερινή επιδείνωση της κατάστασης και τη δραματική αύξηση του ιικού φορτίου σε όλη τη χώρα, θα μου δοθεί η δυνατότητα να εμπιστευθώ σε θέσεις αυξημένης ευθύνης και τους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής μας, όντας σίγουρος για τις ικανότητές τους στη διαχείριση των δημοτικών υποθέσεων.

Δεδομένων των παραπάνω καταστάσεων και λειτουργώντας πάντα με ευθύνη και λογική, παρατείνω τη θητεία του παρόντος σχήματος  και σε εύθετο χρόνο θα επανέλθω με νεότερη απόφαση μου και με την ανάθεση αρμοδιοτήτων, την ώρα που θα το επιτρέψουν οι συνθήκες».

Όλη η επικαιρότητα