Ηλεία

Δήμος Πηνειού: Στόχος πεντακάθαρες παραλίες

Ακούστε το άρθρο

Ανδρέας Μαρίνος: «Θα κερδίσουμε το στοίχημα»

Ο Δήμος Πηνειού πραγματοποιεί εξόρμηση καθαρισμού στις παραλίες του ξεκινώντας από την παραλία της μπούκας Γαστούνης. Πρόκειται για την πρώτη φάση της επιχείρησης καθαρισμού στις παραλίες του Δήμου.

Ο δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος δήλωσε:

«Εξόρμηση σήμερα  της Δημοτικής Αρχής στη Μπούκα, μαζί με τους εργαζόμενους και το Τοπικό Συμβούλιο της Γαστούνης γιατί ξεκινά  η πρώτη περίοδος καθαρισμού των παραλιών του Δήμου Πηνειού.

Στόχος μας είναι πεντακάθαρες παραλίες, ένα στοίχημα που θα το πετύχουμε οπωσδήποτε. Τα πλαστικά, μπουκάλια και άλλα είδη, τα μαζέψαμε στις μαύρες σακούλες απορριμμάτων  ενώ τα ξυλώδη και τα ξύλα καίγονται.

Είναι πρώιμη δράση αλλά ενδεικτική της συνέχειας που θα υπάρχει, με σκοπό τη διατήρηση των κεκτημένων μας και η αναγνώριση των παραλιών μας ως εξαιρετικών παραλιών της χώρας. Την θερινή περίοδο που ελπίζουμε να έχουμε επιστρέψει στην κανονικότητα, οι ακτές μας θα είναι έτοιμες να υποδεχθούν τους δημότες και όλους τους επισκέπτες.

Συγχαίρω τον αντιδήμαρχο καθαριότητας Νίκο Μαφρέδα, το προσωπικό που εργάζεται σήμερα εδώ και στη συνέχεια και στις άλλες παραλίες του Δήμου και βεβαίως το Τοπικό Συμβούλιο  με επικεφαλής την πρόεδρό του κ. Μαρία Τσιόγκα Μητσοπούλου γι’ αυτή την ωφέλιμη δράση για το Περιβάλλον αλλά και για την αισθητική των ακτών μας».

Όλη η επικαιρότητα