Ηλεία

Δήμος Πηνειού: Συνάντηση του Δημάρχου Πηνειού με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σπήλιο Λιβανό

Ακούστε το άρθρο

Προχωρά το έργο υπογειοποίησης  του δικτύου άρδευσης

-Ο Λιβανός στον Δήμο Πηνειού ύστερα από πρόσκληση Μαρίνου

-Απόλυτη ικανοποίηση από τις διαβεβαιώσεις του Υπουργού και Υφυπουργού για την πορεία του έργου

Καθοριστικής σημασίας συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 20 Μαΐου, στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης μεταξύ του υπουργού κ. Σπήλιου Λιβανού, του υφυπουργού κ. Γιάννη Οικονόμου και του Δημάρχου Πηνειού κ. Ανδρέα Μαρίνου και τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Γαστούνης κ. Δ. Κουλούρη και μέλη του ΔΣ.

Μοναδικό  θέμα η υπογειοποίηση του αρδευτικού δικτύου  του ΤΟΕΒ  Γαστούνης, ένα σημαντικό έργο για τον Κάμπο και τον πρωτογενή τομέα.

Στη συνάντηση διάρκειας μίας ώρας, ο Υπουργός κ. Σπήλιος Λιβανός καθώς και ο υφυπουργός κ. Γιάννης Οικονόμου,  διαβεβαίωσαν τον Δήμαρχο  Πηνειού και τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Γαστούνης ότι όχι μόνο δεν υπάρχει περίπτωση να χαθεί το έργο λόγω  ημερομηνιών αλλά το πρώτο τρίμηνο του 2022, το έργο θα ξεκινήσει, αφού ολοκληρωθεί το στάδιο των απαλλοτριώσεων, ενώ αρχές του Σεπτεμβρίου θα γίνει η δημοπράτηση του έργου.

Παρόντες στη σημαντική συνάντηση, ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Γαστούνης κ. Δημήτρης Κουλούρης, ο αντιπρόεδρος κ. Νίκος Κοντούλης, ο γραμματέας κ. Χρήστος Βαρδουνιώτης και ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του Υπουργείου ο Ηλείος κ. Γιώργος Κοντογιάννης.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του ΤΟΕΒ Γαστούνης αποχώρησαν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συνάντηση και ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Πηνειού κ. Ανδρέα Μαρίνο για την καθοριστικής σημασίας συμβολή του στη συνάντηση.

Ο Δήμαρχος απηύθυνε πρόσκληση φιλοξενίας και συνεργασίας στον Υπουργό και τον Υφυπουργό , η οποία έγινε αποδεκτή με χαμόγελα και έτσι το επόμενο διάστημα αναμένεται η επίσκεψή τους στον Δήμο Πηνειού.

Όλη η επικαιρότητα