Ηλεία

Δήμος Πύργου: Αποστολή αλληλεγγύης από τον Πύργο στην Καρδίτσα

Ακούστε το άρθρο

Στο Μουζάκι του νομού Καρδίτσας βρέθηκαν συμμετέχοντας σε αποστολή αλληλεγγύης του δήμου Πύργου ο αναπληρωτής δημάρχου -και αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών- Γιάννης Αργυρόπουλος και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής προστασίας και Υγείας Ανδρέας Βγενόπουλος.

Είδη πρώτης ανάγκης καθώς και τρόφιμα μακράς διαρκείας τα οποία συγκεντρώθηκαν το προηγούμενο διάστημα στο πλαίσιο της δράσης που διοργάνωσε το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Πύργου, παραδόθηκαν στο δήμαρχο Καρδίτσας Στάθη Θεοφάνη, που θα δοθούν στους πληγέντες κατοίκους της περιοχής από τη σφοδρότατη κακοκαιρία στα τέλη του περασμένου μήνα.

Η σημαντική αυτή δράση είχε μεγάλη συμμετοχή αφού η προσφορά φορέων, συλλόγων, ακόμα και απλών ανθρώπων, ήταν πολύ σημαντική.

Ο κ. Στάθης ευχαρίστησε τους εκπρόσωπους του δήμου Πύργου, και μέσω αυτών κι όλους όσοι προχώρησαν στην ανάληψη πρωτοβουλίας για την αξιέπαινη αυτή κίνηση, ενώ επικοινώνησε και τηλεφωνικά με τον δήμαρχο Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλο εκφράζοντας ανάλογες ευχαριστίες.

Κατά τη συνάντηση που είχαν οι κ.κ. Στάθης, Αργυρόπουλος, Βγενόπουλος, αντάλλαξαν απόψεις και ιδέες γύρω από τρέχοντα θέματα που αφορούν τις δημοτικές δραστηριότητες, με κοινό μάλιστα σημείο πως κι οι δυο Δήμοι διατελούν σε καθεστώς κατάστασης έκτακτης ανάγκης λόγω καιρικών φαινομένων (με αυτά του Δήμου Πύργου -ως γνωστόν- να έχουν προηγηθεί χρονικά).

Όλη η επικαιρότητα