Χωρίς κατηγορία

Δήμος Πύργου: Αυτοψία και καταγραφή προβλημάτων σε αθλητικές εγκαταστάσεις της Δ.Ε. Ωλένης

Ακούστε το άρθρο

Ξεκινούν άμεσα τα έργα αποκατάστασης και συντήρησης

Στην καταγραφή όλων των προβλημάτων που παρουσιάζονται σε  υπαίθριες αθλητικές εγκαταστάσεις γηπέδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ, προχώρησε την Τρίτη (19/1) ο άμισθος σύμβουλος του Δημάρχου Πύργου για θέματα συντήρησης γηπέδων του Δήμου Στάμος Σφυρής, παρουσία κλιμακίου της ανάδοχης εταιρείας που θα υλοποιήσει το έργο αποκατάστασης, επισκευής και συντήρησης.

Το έργο αφορά την Δημοτική Ενότητα Ωλένης και συγκεκριμένα, τα γήπεδα ποδοσφαίρου Λανθίου, Λατζοίου, Καράτουλα και Χειμαδιού. Επίσης αφορά την αντικατάσταση των ταμπλό σε γήπεδα μπάσκετ των: Γουμέρου, Μουζακίου, Καρυάς, Σαλμώνης και Λανθίου καθώς και  ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων όπως θερμοσίφωνες, λαμπτήρες, και αντλίες ποτίσματος -μπεκ όπως και στη συντήρηση των υπαρχόντων γηπέδων.

“Πρόκειται για ένα έργο που αφορά τη συντήρηση των γηπέδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ της ενότητας Ωλένης το οποίο ήταν ένα πάγιο αίτημα όλων των κατοίκων της περιοχής. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια, οι εγκαταστάσεις είχαν παραμεληθεί αρκετά με αποτέλεσμα η εικόνα να είναι αποκαρδιωτική. Σήμερα, μετά και τα έργα επισκευής και συντήρησης που θα γίνουν, πιστεύουμε ότι θα αποτελέσουν ένα αθλητικό “στολίδι” των τοπικών κοινοτήτων και εφόσον το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες ανοίγεται ο δρόμος επιστροφής των αθλητικών σωματείων σ’ αυτά” δηλώνει ο κ. Σφυρής.

Όλη η επικαιρότητα