Ηλεία Πολιτισμός

Δήμος Πύργου – ΔΟΠΠ: «Νύχτες Καλοκαιριού 2020» non stop

Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις Πολιτισμού υπό τον τίτλο «Νύχτες Καλοκαιριού 2020», που διοργανώνει φέτος ο δήμος Πύργου και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Πύργου (ΔΟΠΠ).

Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, θεατές όλων των ηλικιών, απόλαυσαν το κλασικό θεατρικό έργο του Σπυρίδωνα Περεσιάδη «Γκόλφω» από το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας, στο προαύλιο του 7ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου. Οι κάτοικοι της Ανατολικής πλευράς του Πύργο – και όχι μόνο- παρακολούθησαν με ενδιαφέρον το έργο χαρίζοντας θερμό χειροκρότημα στους πρωταγωνιστές-συντελεστές της παράστασης.

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου τα μέλη του μουσικού σχήματος «Σαμποτάζ», παρέσυραν το κοινό που βρέθηκε στο πάρκο Ξυστρή, παρουσιάζοντας μια μοναδική συναυλία γεμάτη κέφι, συγκίνηση, πρωτότυπες ερμηνείες γνωστών αγαπημένων λαϊκών, ρεμπέτικων και παραδοσιακών αλλά και δικών τους τραγουδιών, φιλτραρισμένων μέσα από τις δυτικές επιρροές τους.

Τηρώντας πάντα όλα τα μέτρα προστασίας από τον Covid-19, οι «Νύχτες Καλοκαιριού 2020» συνεχίζονται αύριο Πέμπτη και πάλι στο πάρκο Ξυστρή όπου η Ζωή Παπαδοπούλου με την ξεχωριστή φωνή της, θα «πρωταγωνιστήσει» σε μια συναυλία γεμάτη τραγούδια της μεγάλης στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, μουσικές του Απόστολου Καλδάρα και όχι μόνο…

Όλη η επικαιρότητα