Ηλεία

Δήμος Πύργου: Εθελοντική αιμοδοσία από τη Δημοτική Αστυνομία και την Υπηρεσία Πρασίνου

Ακούστε το άρθρο

“Δίνουμε αίμα σώζουμε μια ζωή”

Για τρίτη φορά η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Πύργου σε συνεργασία με το Γ.Ν. Νοσοκομείο Πύργου, αναλαμβάνει πρωτοβουλία προσφοράς και αλληλεγγύης διοργανώνοντας εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο 23 Ιανουαρίου στο Πολύκεντρο (Τ. Πετροπούλου & Πατρών) και ώρες 09.00 – 13.00.

Σ’ αυτή την μέγιστη απόδειξη σεβασμού της ανθρώπινης ζωής, συμμετέχει και η Υπηρεσία Πρασίνου, καθώς ο αντιδήμαρχος Μαρίνος Αχτύπης που είναι και η “ψυχή” αυτή της πρωτοβουλίας, ηγείται και των δύο υπηρεσιών.
Ήδη οι δύο προηγούμενες αιμοδοσίες στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία, γεγονός που δίνει την ώθηση να συνεχιστούν με συνέπεια αυτές οι πρωτοβουλίες προσφοράς, ειδικά σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας του covid-19 όπου οι ανάγκες για αίμα είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

Όπως αναφέρει κι ο αντιδήμαρχος Πρασίνου και Δημοτικής Αστυνομίας Μαρίνος Αχτύπης: “Στέλνουμε μήνυμα ζωής, μήνυμα στήριξης στο σύστημα δημόσιας υγείας, στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας μας, σε όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται αντιμέτωποι με προβλήματα υγείας. Το μήνυμά μας είναι “δίνουμε αίμα σώζουμε μια ζωή”, και ελπίζουμε ότι και αυτή τη φορά οι πολίτες του Πύργου θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας, όπως και στις δύο προηγούμενες αιμοδοσίες”.

Όλη η επικαιρότητα