Ηλεία

«Δήμος Πύργου – Πρωτεύουσα Ευθύνης»: Υπέβαλλαν την παραίτησή τους Αριστειδόπουλος, Χριστοπούλου – Πισιμάνη

Ακούστε το άρθρο

Την παραίτηση του ιδίου και της δημοτικής συμβούλου της παράταξης του «Δήμος Πύργου – Πρωτεύουσα Ευθύνης» στη διάθεση του δήμαρχου Πύργου, έθεσε ο επικεφαλής.

Ειδικότερα σε ανάρτησή του ο κ. Αριστειδόπουλος ανέφερε τα εξής:  «Η Υβριστική κατάργηση των Πανεπιστημιακών σχολών σε Πύργο και Αμαλιάδα ολοκλήρωσε το πέπλο του απόλυτου σκοταδιού που υφαίνεται για δεκαετίες στον τόπο μας. Αλλά τι να περιμένει κανείς για έναν τόπο και τις αποφάσεις που τον αφορούν (που μένει οριστικά χωρίς πανεπιστημιακές σχολές) όταν δεν είχε ούτε έχει έναν σύγχρονο αυτοκινητόδρομο ώστε με ασφάλεια τα παιδιά να πηγαίνουν στις σπουδές τους.

Για τους λόγους αυτούς τόσο εγώ, ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δήμος Πύργου – Πρωτεύουσα ευθύνης» όσο και η δημοτική σύμβουλος και μέλος της παράταξής μας κα Ασπασία Χριστοπούλου – Πισιμάνη αύριο το πρωί (χθες) θα υποβάλλουμε τις παραιτήσεις μας στον Δήμαρχο Πύργου. Επί τέλους κάτι πρέπει να αλλάξει δραστικά ώστε ο νομός μας να ξεφύγει από την αιώνια νύχτα του».

Από την πλευρά της η κα Ασπασία Χριστοπούλου – Πισιμάνη ανέφερε ότι: «Υποβάλλαμε σήμερα (χθες) μαζί με τον κ. Αριστειδόπουλο τις παραιτήσεις μας από δημοτικοί σύμβουλοι Πύργου μετά τις τελευταίες υβριστικές εξελίξεις με την οριστική κατάργηση των Πανεπιστημιακών σχολών ως έστω μικρή ένδειξη ευαισθησίας απέναντι στους συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την ψήφο τους».

Όλη η επικαιρότητα