Ηλεία

Δίδυμη επιτυχία από το ΓΕΛ Γαστούνης

Ακούστε το άρθρο

Δίδυμα …χαμόγελα στο ΓΕΛ Γαστούνης αφού δύο αδέλφια ο Γιάννης και η Άννα πέτυχαν υψηλή βαθμολογία που τους εξασφαλίζει θέση στο όνειρο των ακαδημαϊκών σπουδών.

Κάτοικοι Κοροίβου οι δίδυμοι Λιναρδοπούλου Άννα με  18592 μόρια (Ανθρωπιστικών Σπουδών) και ο Λιναρδόπουλος Γιάννης με 18288 μόρια (Σπουδές Υγείας). Παιδιά που πέρασαν μια δύσκολη εκπαιδευτική χρονιά που είχε τα συν και τα  πλην όπως λένε στην «Πατρίς».  Τα δίδυμα έχουν δύο μεγαλύτερα αδέλφια, η μια εργάζεται στην Αθήνα και ο δεύτερος σπουδάζει. Ευτυχία για την οικογένεια.

Η Λιναρδοπούλου Άννα δηλώνει στην «Πατρίς»: «Η  χρονιά λόγω ειδικών συνθηκών ήταν σχετικά δύσκολη.  Η τηλεκπαίδευση δεν έχει σχέση με την δια ζώσης αλλά από την άλλη είχαμε περισσότερο χρόνο. Ο καθένας λοιπόν διαχειρίστηκε το χρόνο του όπως νόμιζε. Ευχαριστώ τους γονείς μου, τα αδέλφια μου για τη στήριξή τους και φυσικά τους καθηγητές μου»

Ο Λιναρδόπουλος Ιωάννης  με 18.288 μόρια δηλώνει ικανοποιημένος: «Αυτή τη χρονιά ήταν πρωτόγνωρη και δύσκολη. Χρειαζόμασταν περισσότερη κοινωνικοποίηση. Είχαμε βέβαια περισσότερο χρόνο και τον εκμεταλλευτήκαμε.  Από την αδελφή μου είχα την ψυχολογική στήριξη. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς, τα αδέλφια μου και τους καθηγητές μου »

Όλη η επικαιρότητα