Ελλάδα

Δίκη Χρυσής Αυγής: Κατέρρευσε η Μάγδα Φύσσα στο άκουσμα της απόφασης

Ακούστε το άρθρο

Στο άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου για τις αναστολές των ποινών, η Μαγδα Φύσσα κατέρρευσε.

Η μητέρα του Παύλου Φύσσα ήταν όπως πάντα παρούσα και σήμερα στο δικαστήριο. Μετά την ανακοίνωση της απόφασης, παρέμεινε στον προθάλαμο της δικαστικής αίθουσας κλαίγοντας με λυγμούς.

Στο πλευρό της βρέθηκαν συγγενείς, δικηγόροι και φίλοι του δολοφονημένου από τη Χρυσή Αυγή «Killah P» που έπεσαν στην αγκαλιά της σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα, μόλις η πρόεδρος έδωσε τη λήξη της συνεδρίασης.

Λίγα λεπτά αργότερα, η Μάγδα Φύσσα με δάκρυα στα μάτια ευχαρίστησε όλους τους δικηγόρους για την παρουσία τους στη δίκη.

Έξω από την αίθουσα, δεκάδες άνθρωποι που είχα συγκεντρωθεί, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, δίνοντας συγχαρητήρια στην πολιτική αγωγή.

Ποιοι πάνε φυλακή

Υπενθυμίζεται ότι στη φυλακή οδηγείται η πλειονότητα του διευθυντηρίου της Χρυσής Αυγής, δηλαδή οι Νίκος Μιχαλολιάκος, Ιωάννης Λαγός, Ηλίας Κασιδιάρης, Γιώργος Γερμενής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Χρήστος Παππάς και Ηλίας Παναγιώταρος.

Επίσης, θα πρέπει να εκτίσουν την ποινή τους οι: Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Νίκος Κούζηλος, Πολύβιος Ζησιμόπουλος, Αντώνης Γρέγος, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, Νίκος Μίχος.

Τέλος, αναστολή δεν δόθηκε ούτε στον καθ’ ομολογία δράστη της δολοφονίας Φύσσα, Γιώργο Ρουπακιά, στους δυο πυρηνάρχες της οργάνωσης Γιώργο Πατέλη και Αναστάσιο Πανταζή, καθώς επίσης και σε 14 συνεργούς του Ρουπακιά.

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα