Ηλεία

Δίκτυο ύδρευσης: στην τελική ευθεία η αντικατάσταση – Ενημέρωση Ναμπίλ στο Κάστρο

Ακούστε το άρθρο

Στο Κάστρο βρέθηκε την Δευτέρα το μεσημέρι ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης κ. Ναμπίλ Μοράντ όπου είχε συνάντηση με κατοίκους της περιοχής. Ο δήμαρχος ενημερώθηκε για τα προβλήματα της περιοχής, έκανε αυτοψία και στη συνέχεια έκανε λεπτομερή ενημέρωση στους κατοίκους για τα έργα που προχωρούν στο Κάστρο, με σημαντικότερο αυτό της αντικατάστασης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης.

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος αναφέρθηκε στα εξής έργα:

  1. Δημοπράτηση του έργου βατότητας του δρόμου γηπέδου Κάστρου
  2. Εξασφάλισε πίστωση από το υπουργείο Υποδομών για το έργο αποκατάστασης δρόμου γηπέδου Κάστρου από τις κατολισθήσεις που είχαν γίνει προ ετών.
  3. Ο δήμος υπέβαλε πρόταση στο υπουργείο Εσωτερικών για το έργο αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης. Ένα έργο που είχε γίνει πριν από πολλά χρόνια με σωλήνες αμιάντου και ταλαιπωρούσε τους κατοίκους. Ο δήμος εξασφάλισε για το έργο την σύμφωνη γνώμη της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας .
  4. Βρίσκεται σε διαδικασία ηλεκτρονικής δημοπράτησης το έργο αποκατάστασης αγροτικών δρόμων του δήμου προυπολογισμού περίπου 650.000 ευρώ.
  5. Ο δήμος βρίσκεται σε αναζήτηση χρηματοδότησης για επέκταση του ηλεκτροφωτισμού στον δρόμο Κάστρο Λυγιάς που θα εξασφαλίσει ομαλή προσβασιμότητα προς τον όμορο δήμο.

Όλη η επικαιρότητα