Ελλάδα

Δημήτρης Άνθης: Αγωνία για την εξαφάνιση του αδερφού του – «Την πρώτη μέρα τον θεωρούσαν νεκρό»

Ακούστε το άρθρο

Αγωνία επικρατεί στην οικογένεια του Δημήτρη Άνθη, καθώς εδώ και 12 μέρες έχει εξαφανιστεί ο αδερφός του Στάθης, στη νότια ακτή του Ντέβεν στην Αγγλία.

Ο Δημήτρης Άνθης, ο οποίος συγκλόνισε με τη δημόσια εξομολόγησή του αποκαλύπτοντας ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από γνωστό ηθοποιό, μίλησε για τον αδερφό του Στάθη, 33 ετών, ο οποίος διαμένει στη Μεγάλη Βρετανία και τελευταία φορά εμφανίστηκε στις 5 π.μ. τη Δευτέρα 8 Μαρτίου στο Burgh Island Hotel στο Bigbury-on-Sea.

«Τελικά μόνο για καλό βγήκα. Αν υπήρξε μια φορά κινητοποίηση για μένα, για τον αδερφό μου ακόμα περισσότερο. Αυτό που έχω μάθει, είναι ότι είπε και ο αδερφός μου στην κ. Νικολούλη. Είχε φύγει για διήμερο, την Παρασκευή στις 5 Μαρτίου, εγώ είχα μιλήσει την Πέμπτη, μου είχε πει ότι είναι στρεσαρισμένος με την καραντίνα. Του είχα πει να ηρεμήσει, ότι όλοι είμαστε στην ίδια κατάσταση και να το γυρίσει τούμπα και να το διασκεδάσει. Είχε πάει στο Πλίμουθ, σε έναν φίλο του που είχε γνωρίσει πρόσφατα από το σέρφινγκ.

Δεχόταν ρατσισμό

Δεν περνούσε καλά, μάθαμε ότι, επειδή οι συνάδελφοι του ήταν οι περισσότεροι Άγγλοι, δεχόταν ρατσισμό. Είχαν βάλει κρυφή κάμερα στην κουζίνα του χωρίς να του το πουν. Ο αδελφός μου είχε αποκαλύψει στην ψυχολόγο του ότι είχε έρθει αντιμέτωπος με ρατσιστικές επιθέσεις», είπε στη Σίσσυ Χρηστίδου και το «Έλα Χαμογέλα» και συνέχισε:

«Η πρώτη εκδοχή είναι ότι μπήκε στο δωμάτιο και ξάπλωσε και στη συνέχεια σηκώθηκε, πήρε το κινητό του και τα τσιγάρα του και έφυγε από το παράθυρο. Με την πίεση των αστυνομικών ξεκίνησαν οι έρευνες, έκαναν άρση απορρήτου, γιατί είχε αφήσει τον υπολογιστή του, τον οποίο μας έλεγαν ότι δεν ήταν στο δωμάτιο, αλλά μετά βρέθηκε στο δωμάτιο. Την πρώτη μέρα τον θεωρούσαν νεκρό, ή ότι αυτοκτόνησε ή ότι πέρασε απέναντι…».

Όσον αφορά στη δική του υπόθεση, ο Δημήτρης δήλωσε ότι αυτή μπήκε στο αρχείο λόγω παραγραφής.

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα