Ποδόσφαιρο

Δημήτρης Τσίγκρηλας: Ένας βαμμένος φίλαθλος του Πανηλειακού που έγινε ποδοσφαιριστής και αρχηγός των ερυθρόλευκων!

Ακούστε το άρθρο

Τα συναισθήματα του φορώντας την φανέλα του Πανηλειακού και το περιβραχιόνιο της ομάδας, όντας προηγουμένως φανατικός φίλαθλος του συλλόγου, μοιράστηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευκων, Δημήτρης Τσίγκρηλας.

Ο Ηλείος αμυντικός της Θύελλας Πατρών στην ανάρτησή του που δημοσιεύτηκε στο facebook από την σελίδα «Equipo» ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Από μικρός στις κερκίδες του «Μαρακανά» του Πύργου…να στηρίζω και εγώ με την παιδική μου φωνή την αγαπημένη μου ομάδα. Η αγάπη αυτή με φέρνει στις ακαδημίες του Πανηλειακού με ένα όνειρο, να παίξω στην πρώτη ομάδα. Στα 15 μου πάρθηκε η απόφαση να αγωνιστώ στις τοπικές κατηγορίες μιας και τα προσόντα μου δεν έκαναν για στόπερ και έπρεπε να πάω κάπου να ανδρωθώ.

Τον Αύγουστο του 2016 πήγα στα δοκιμαστικά του Πανηλειακού για την πρώτη ομάδα και απορρίφθηκα. Απορρίψεις πολλές, το όνειρο ίδιο όμως. Δουλειά, δουλειά… Το παιδί μεγάλωσε.. Η επιθυμία πιο έντονη να παίξω με τη δάδα στο στήθος.

Αύγουστος του 2018 και το τηλέφωνο χτυπάει.. Πρόταση από την πρώτη ομάδα του νομού. Τρέλα. Η πρώτη συμμετοχή στην βασική ενδεκάδα..Η καθιέρωση και το περιβραχιόνιο.

Ένας βαμμένος φίλαθλος του Πανηλειακού που κατάφερε να γίνει ποδοσφαιριστής της αγαπημένης του ομάδας.Οι ρομαντικοί θα καταλάβουν…»

Όλη η επικαιρότητα