Ηλεία

Δημόσιο ΚΤΕΟ Πύργου: Restart και αναβάθμιση… με call center!

«Το Δημόσιο ΚΤΕΟ του νομού μας σύντομα θα επαναλειτουργήσει προσφέροντας και υπηρεσίες call center που θα διευκολύνουν τους πολίτες στην διεκπεραίωση των θεμάτων τους» δήλωσε ο Δ/ντής της υπηρεσίας Συγκοινωνιών της ΠΕ Ηλείας Μένιος Μανιάτης.
Ακούστε το άρθρο

Την πεποίθηση του ότι το Δημόσιο ΚΤΕΟ Πύργου θα επαναλειτουργήσει μέσα στις επόμενες ημέρες, μετά και τις πρόσφατες εξελίξεις (που δημοσίευσε χθες η εφ. «ΠΑΤΡΙΣ»), εξέφρασε ο Δ/ντής της υπηρεσίας Συγκοινωνιών της ΠΕ Ηλείας Μένιος Μανιάτης.

Εκτός αυτού ο κ. Μανιάτης γνωστοποίησε πως εντός του Οκτωβρίου το Δημόσιο ΚΤΕΟ θα λειτουργεί υπηρεσία call center εξέλιξη που θα έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών…

Ο κ. Μανιάτης αρχικά αναφέρθηκε στην λειτουργία του Δημόσιου ΚΤΕΟ νομού Ηλείας λέγοντας πως «Έχουμε μπει στη διαδικασία λειτουργίας βάση πιστοποιητικών ποιότητας. Το συγκεκριμένο πιστοποιητικό χρειάζεται κατά τακτά χρονικά διαστήματα ανανέωση. Για την ανανέωση αυτή απαιτείται κάποια δαπάνη κι εμείς έχουμε ενημερώσει έγκαιρα την Οικονομική Υπηρεσία της Περιφέρειάς μας στην Πάτρα. Εκεί υπάρχει ένα αναγνωρισμένο πρόβλημα με καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της διαδικασίας των θεμάτων που αφορούν την οικονομική αποζημίωση κάτι που επηρέασε κι εμάς. Ήδη όμως η απόφαση με την έγκριση της συγκεκριμένης δαπάνης εκδόθηκε και σύντομα το Δημόσιο ΚΤΕΟ του νομού μας θα επαναλειτουργήσει. Να σημειώσουμε πως πρόκειται για ένα από τα λίγα Δημόσια ΚΤΕΟ που λειτουργούν σήμερα στη χώρα μας».

Ακολούθως ο κ. Μανιάτης μίλησε στην προοπτική μιας καινούργιας διαδικασίας του Δημόσιου ΚΤΕΟ που σχετίζεται με την έναρξη λειτουργίας τηλεφωνικού κέντρου (call center), μέσω εταιρείας, που θα διαχειρίζεται διάφορα θέματα για την εξυπηρέτηση των ιδιοκτητών οχημάτων.

Όλη η επικαιρότητα