Ηλεία Παραπολιτικά

Δημ. Κωνσταντόπουλος: Η παρουσία και ανιδιοτελής προσφορά στον αθλητισμό η καλύτερη απάντηση

Ακούστε το άρθρο

Η αντιζηλία και η εμπάθεια σε συνδυασμό με την αμάθεια δημιουργούν «εκρηκτικό μείγμα» προς δημόσιο αυτοεξευτελισμό!..

Με την παραπάνω φράση απάντησε χθες ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος για κάποιους, οι οποίοι θέλησαν να επικρίνουν πικρόχολα τη συνάντησή του με τον φίλο του Ολυμπιονίκη Πέτρο Γαλακτόπουλο και να υποβαθμίσουν με ειρωνικό ερώτημα τη σχέση του Δημήτρη με τον αθλητισμό.

Δεν αναρωτήθηκαν βέβαια τι σχέση έχουν οι ίδιοι με τον αθλητισμό και ποιος τελικά ο ρόλος τους στα αθλητικά δρώμενα του Δήμου Ήλιδας. Για την ιστορία επίσης και για να μαθαίνουν οι συγκεκριμένοι επικρίνοντες, είναι χρήσιμο να αναφερθούν τα παρακάτω.

Με τους Ολυμπιονίκες της Άρσης Βαρών Γιώργο Τζελίλη, Λεωνίδα Σαμπάνη και Βίκτωρα Μήτρου
Με την ομάδα ποδοσφαίρου του Κερατσινίου της οποίας ήταν Αντιπρόεδρος
Σε εκδήλωση στη Νέα Σμύρνη με τον Σύλλογο των Χρυσών Ολυμπιονικών !

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος προ 20ετίας περίπου, ως Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, ήταν αυτός που σχεδίασε και οργάνωσε το Τμήμα Φυσικής Κατάστασης με έδρα το Κέντρο Αεροπορικής Ιατρικής. Στο συγκεκριμένο τμήμα υπάγονταν και οι Ολυμπιονίκες που βάσει Νόμου είχαν πάρει το βαθμό Αξιωματικού στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Διατηρεί μάλιστα προσωπικές σχέσεις με πολλούς Ολυμπιονίκες και Αθλητές όπως τον Λεωνίδα Σαμπάνη, Κάχι Καχιασβίλι, Μήτρου κ.λπ.

Το 2007 δε τέλεσε Αντιπρόεδρος στην ποδοσφαιρική ομάδα Κερατσινίου καθώς και στην Αμαλιάδα Εφήβων.

Από το 2014 στηρίζει σε προσωπικό επίπεδο τον τοπικό αθλητισμό στον Δήμο Ήλιδας και είναι αρωγός με συνεχή παρουσία και ανιδιοτελή προσφορά, υλική και οικονομική υποστήριξη σε ομάδες όπως αυτές του Χαβαρίου, του Εθνικού Γερακίου, αλλά και του Κοροίβου Αμαλιάδας.

Το 2017 διετέλεσε στην Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών ως επικεφαλής δημοσίων σχέσεων.

Αυτή λοιπόν είναι η σχέση του με τον Αθλητισμό, η αγάπη του για τη Νεολαία και η στήριξή του στο Αθλητικό Ιδεώδες. Μακάρι και άλλοι και κυρίως οι κακόβουλοι σχολιαστές να έδειχναν τον ίδιο ζήλο…

Όλη η επικαιρότητα