Αθλητισμός

Διάθληση: Πρωτιά Κουζή στην Κορινθία

Ακούστε το άρθρο

Με 19 αθλητές το Δικυκλιστικό Σωματείο Ηλείας ΔΙΑΘΛΗΣΗ συμμετείχε στον πρώτο αγώνα Scrample που διεξήχθη στο Σαραντάπηχο Κορινθίας.

Ο Παναγιώτης Κουζής με ένα ΤΜ fI 300, αθλητής του σωματείου, αν και σε εντουράδικο τερέν, κατέλαβε την πρώτη θέση του αγώνα και της κατηγορίας του, προσφέροντας θέαμα αλλά και υποδειγματική οδήγηση προς τέρψη των παρευρισκομένων.

Στην ίδια κατηγορία S Expert ο Πισιμάνης Γεώργιος κατέλαβε την 9η θεση και ο Κοτούλας Χρήστος την 10η. Στην S2 o Μπούκης Χρήστος ανέβηκε βάθρο καταλαμβάνοντας την 3η θέση καθώς και οι Νικολακόπουλος Χρήστος 9ος και Λιαπάκης Κώστας 14ος . Στην S2 ο Αποστολάτος Νικόλαος τερμάτισε 9ος και οι Ασημακόπουλος Ιωάννης 11ος και ο Κυριακίδης Χριστόφορος 15ος. Στην S SENIOR o Μάνεσης Χρήστος βάθρο και 5η θέση και ο Σιδιρόπουλος Παρασκευάς 8ος. Στην SB o Ανδρικόπουλος Ανδρέας ανέβηκε βάθρο με κύπελλο στην 3η θέση και οι Μπαλτάς Δημήτρης 9ος, Πέττας Σωτήρης 13ος, Πετρούτσος Άγγελος 18ος, Σμυρνής Θεόδωρος 21ος ,και Σταυρόπουλος Χρήστος 23ος στην πολυπληθή κατηγορία. Τέλος ο μικρός Αναγνωστόπουλος Μάρκος στην SY 2. κύπελο και 2η θέση.

Το Σωματείο συμμετείχε με την μεγαλύτερη ομάδα δεδομένου ότι αθλητές από όλη την Ελλάδα εκτιμούν το έργο του και έχουν ενταχτεί στον σύλλογο μάλιστα αυτές τις ημέρες οι αθλητές έφτασαν και ξεπέρασαν τριψήφιο αριθμό και τους ευχαριστεί.

Όλη η επικαιρότητα