Ηλεία

Αμαλιάδα: 46χρονος διανομέας παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Ακούστε το άρθρο

Παλεύοντας για το μεροκάματο…

Την ώρα που προσπαθούσε να βγάλει το μεροκάματο, τραυματίστηκε το βράδυ της Δευτέρας ένας 46χρονος διανομέας, όταν το μηχανάκι που οδηγούσε παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο, στην συμβολή των οδών Αγίου Τρύφωνος & Ναυαρίνου στην Αμαλιάδα.

Το τροχαίο ατύχημα, συνέβη λίγο πριν τις 9, όταν ο 46χρονος διανομέας κινούνταν επί της οδού Ναυαρινού στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση τα Σαβάλια. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στην συμβολή των οδών Αγ. Τρύφωνος & Ναυαρίνου, όπου λειτουργούν φωτεινοί σηματοδότες, παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο που ανέβαινε την  Ναυαρίνου.

Σύμφωνα με το  Τμήμα Τροχαίας Ήλιδας,  ο οδηγός του αυτοκινήτου επιχείρησε να στρίψει αριστερά και αφού πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, παρέσυρε τον άτυχο διανομέα, ο οποίος έπεσε με σφοδρότητα στην άσφαλτο.

Περίοικοι «πετάχτηκαν» έξω από τα σπίτια τους και προσπαθούσαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον 46χρονο,  που έφερε χτύπημα στο πρόσωπο, ενώ λίγο αργότερα έφτανε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Πύργου, όπου μέχρι αργά το βράδυ υποβάλλονταν σε εξετάσεις.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ήλιδας.

Όλη η επικαιρότητα