Ηλεία

Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών Πύργου: Ο χαλασμένος κλιματισμός τους οδήγησε σε διαμαρτυρία

Ο καύσωνας έκλεισε στα σπίτια του πολίτες και έβγαλε στο δρόμο τους εργαζόμενους...
Ακούστε το άρθρο

Ο καύσωνας έκλεισε στα σπίτια του πολίτες και έβγαλε στο δρόμο τους εργαζόμενους στην Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών στον Πύργο.

Σε μια ύστατη προσπάθεια για να προχωρήσει η διαδικασία αποκατάστασης του κλιματισμού πραγματοποίησαν στάση εργασίας μίας ώρας ζητώντας να συνεχίσουν να εργάζονται κάτω από τις συνθήκες που επιβάλλει η εποχή.

“Ήταν σε ένδειξει διαμαρτυρίας για τις ακατάλληλες συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαναγκαζόμαστε να εργαζόμαστε. Το πρόβλημα έχει δημιουργηθεί επειδή δεν υπάρχει κλιματισμός”, τόνισε ο κ Παναγιώτης Τσώνης Διευθυντής Τμήματος Αδειών.

Το σύστημα του κλιματισμού δεν λειτουργεί τους τελευταίους μήνες και μολονότι έχουν ενημερώσει τους αρμόδιους η επισκευή παραμένει σε εκκρεμότητα.

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα μετακομίσουν σε διπλανό χώρο προκειμένου να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν το κοινό.

“Βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία του διαγωνισμού για την επισκευή του κλιματιστικού αλλά έως και σήμερα εκκρεμεί. Από Δευτέρα σκεπτόμαστε να μετακομίσουμε στο διπλανό κτίριο για να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες. Οι συνθήκες λόγω της ζέστης δεν μας επιτρέπουν να δουλέψουμε”, επεσήμανε ο κ Τσώνης.

“Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες καλούμαστε να δουλέψουμε είναι ακατάλληλες λόγω καύσωνα”, επεσήμανε ο Διευθυντής του Τμήματος Αδειών της Διεύθυνσης Μεταφορών κ Παναγιώτης Τσώνης

Όλη η επικαιρότητα