Categories: Πολιτική

Διονύσης Καλαματιανός: Ο Αλέξης Τσίπρας είναι παρών για τα προβλήματα της Ηλείας

Share

Ο νομός μας είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα υποβάθμισης και οπισθοδρόμησης.

Δυστυχώς, ο τόπος μας βιώνει, μέσα από αλλεπάλληλα κυβερνητικά χτυπήματα, την απαξίωση, την υποβάθμιση και την οπισθοδρόμηση.

Οι Ηλείοι αγωνιούμε για το μέλλον μας και αντιστεκόμαστε σε αυτή την άδικη και αδικαιολόγητα τιμωρητική συμπεριφορά.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., ο Αλέξης Τσίπρας, είναι πάντα κοντά στην κοινωνία, είναι διαρκώς  ενημερωμένος για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας:

·        για τον αυτοκινητόδρομο «Πάτρα-Πύργος», που η Κυβέρνηση σταμάτησε την κατασκευή του και περιμένουμε 2 χρόνια τώρα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να τον ξαναεγκρίνει για να ξαναξεκινήσει,

·        για τα νοσοκομεία μας που έχουν τεράστια έλλειψη ιατρών και έχουν μείνει με έναν παθολόγο,

·        και βεβαίως για το κλείσιμο των Πανεπιστημιακών Τμημάτων που λειτουργούν στην Ηλεία.

Ο Αλέξης Τσίπρας έρχεται ξανά στην Ηλεία, για δεύτερη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα, για να συναντηθεί και να συζητήσει με τους Φορείς του τόπου, ν’ ακούσει και να συνομιλήσει με τις Ηλείες και τους Ηλείους και ειδικά με τη νεολαία.  Νιώθει τις αγωνίες και τους προβληματισμούς μας. Είναι πάντα παρών, δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον του για τον τόπο μας και τους πολίτες του.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. επιλέγει, όχι τυχαία, την Ηλεία για να επανεκκινήσει τις επαφές του με τις περιφέρειες και τους νομούς της χώρας μας, θέλοντας ν΄ αναδείξει τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η κυβερνητική πολιτική της ΝΔ και να συμβάλλει στην επίλυσή τους.

Η Κυβέρνηση πρέπει να γνωρίζει ότι η καταστροφική πολιτική της δεν είναι μονόδρομος και σίγουρα δεν είναι το μέλλον που επιδιώκουμε για τον τόπο μας.

Πρέπει να γνωρίζει πως στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Οι πολίτες θα εμπιστευθούν μια διαφορετική, προοδευτική Κυβέρνηση για να διορθώσει αυτή την αδικία και την αδικαιολόγητη υποβάθμιση.

Γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Γιατί η Ηλεία αξίζει καλύτερα!