Προγνωστικά

Διπλό bet στη Μάντσεστερ Σίτι

Ακούστε το άρθρο

Παίρνουμε… θέση στον «αγγλικό εμφύλιο» του τελικού Τσάμπιονς Λιγκ, υπέρ της πιο σταθερής… αρμάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα, που θέλει να κλείσει εντυπωσιακά τη σεζόν, κατακτώντας το τρεμπλ.

Διάβασε την αξιολόγηση του interwetten casino

  1. Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι (22:00)

Τελικός Τσάμπιονς Λιγκ, με «αγγλικό» χρώμα, σε… πορτογαλικό έδαφος («Ντραγκάο», Πόρτο). Η Μάντσεστερ Σίτι πάει για το τρεμπλ, αφού έχει ήδη κατακτήσει την Πρέμιερ Λιγκ και το Λιγκ Καπ Αγγλίας, ενώ η Τσέλσι διεκδικεί το πρώτο τρόπαιο στη σεζόν, καθώς έχασε το Κύπελλο από τη Λέστερ, αλλά τουλάχιστον τερμάτισε μέσα στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Προβλήματα τραυματισμών αντιμετώπισαν ο Γκιντογκάν από πλευράς Σίτι και οι Μεντί, Καντέ στην Τσέλσι, όμως λογικά όλοι θα αγωνιστούν. Γενικά δεν υπάρχουν αξιοσημείωτες απουσίες.

Προγνωστικό: Πιο πλήρης και σταθερή ομάδα η Σίτι κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά η Τσέλσι του Τούχελ την έχει κερδίσει δύο φορές φέτος. Βέβαια αυτό ίσως λειτουργήσει και σαν «πάθημα» για τον Γκουαρδιόλα που θα είναι πιο προετοιμασμένος απόψε. Διπλό bet στους «Πολίτες», με άσο και over 1.5 (2.40) και άσο με -1 ασιατικό (2.82).

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Κουπόνι Στοιχήματος του Foxbet

Όλη η επικαιρότητα