WEB tv Ελλάδα

Δολοφονία επιχειρηματία στην Ζάκυνθο: Κατάκολο και Κυλλήνη στο «πόδι» για τους δράστες (video-pics)

Ακούστε το άρθρο

Ενέδρα θανάτου στήθηκε χθες σε βάρος του γνωστού επιχειρηματία της Ζακύνθου, του ξενοδόχου Διονύση «Ντίμη» Κορφιάτη, ο οποίος δέχτηκε καταιγισμό πυρών από καλάσνικοφ.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες τον «γάζωσαν» με 10 σφαίρες.

Η φονική επίθεση έγινε στη συμβολή των οδών Φιλικών και Κολυβά στο κέντρο της Ζακύνθου, δίπλα από το θωρακισμένο όχημα του θύματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είχε πάει σε γραφείο πολιτικού μηχανικού στην περιοχή. Και ενώ βρισκόταν εκεί, στο σημείο έφτασε ένα αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια και σταμάτησε στην πλευρά του δρόμου απέναντι από το γραφείο όπου βρισκόταν το θύμα. Ο συνοδηγός κατέβηκε και αφού πυροβόλησε τον έναν από τους φρουρούς του 54χρονου, πέρασε τον δρόμο και γάζωσε το γραφείο με το καλάσνικοφ, σκοτώνοντας τον γνωστό επιχειρηματία. «Την ώρα του περιστατικού βρισκόμασταν μέσα στο κατάστημα. Ακούσαμε τους πυροβολισμούς και βγήκαμε έξω για να δούμε τι είχε συμβεί. Το θύμα βρίσκονταν μέσα στο γραφείο ενώ αυτός που τον πυροβόλησε ήταν στο δρόμο» τόνισε, υπάλληλος καταστήματος στην οδό Κολυβά. Από τα πυρά, ελαφρά τραυματισμένος είναι ο ένας από τους ιδιοκτήτες του γραφείου, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. «Αυτή τη στιγμή είναι στο χειρουργείο. Η κατάσταση της υγείας του είναι καλή. Οι γιατροί θα του αφαιρέσουν θραύσμα από σφαίρα που έχει στα πλάγια του σώματός του», τόνισε ξάδερφος του τραυματία.

Οι δράστες, που ήταν τουλάχιστον δυο, διέφυγαν με το ασημί αυτοκίνητο, το οποίο βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα καμένο στο χωριό Αμπελόκηποι (πρώην Ρόιδο) του νησιού. Οι δράστες διέφυγαν με άλλο όχημα. Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε και το καλάσνικοφ με το οποίο εκτέλεσαν τον 54χρονο.

«Συναγερμός» σε Κατάκολο και Κυλλήνη

Στο πόδι βρίσκονται από χθες οι Λιμενικές Αρχές σε Κατάκολο και Κυλλήνη μετά τη δολοφονία του 54χρονου επιχειρηματία στη Ζάκυνθο, για πιθανή προσπάθεια διαφυγής των δραστών προς τα δύο αυτά λιμάνια ή την ευρύτερη περιοχή.

Οι Λιμενικοί και των δύο Λιμεναρχείων βρίσκονται σε επιχειρησιακή ετοιμότητα προκειμένου να επέμβουν στην περίπτωση που οι δράστες προσπαθήσουν να προσεγγίσουν τα παράλια της Ηλείας με κάποιο σκάφος προκειμένου να φύγουν από το νησί.

Συναγερμός έχει σημάνει φυσικά και στις Αστυνομικές αρχές της Ηλείας.

Η ΕΦ. «ΠΑΤΡΙΣ» ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ

Μες στη μέση του δρόμου ο δράστης όπλισε και γάζωσε τον Κορφιάτη με δέκα σφαίρες.

Το σημείο που έπεσε νεκρός ο γνωστός ξενοδόχος εντός του γραφείου το οποίο είχε επισκεφτεί.

Διαβάστε Επίσης

Όλη η επικαιρότητα