Categories: Ελλάδα

Δολοφονία στη Βάρη: Δεκατέσσερις σφαίρες δέχτηκε ο Τάσος Μπερδέσης

Share

Την στιγμή της επίθεσης, το θύμα βγήκε από το γυμναστήριο που βρισκόταν πιθανόν για να πάρει κάτι από το αμάξι του και δέχτηκε την επίθεση των εκτελεστών του-Στο σημείο οι αστυνομικοί βρήκαν 14 κάλυκες πολεμικού τυφεκίου, πιθανόν Καλάσνικοφ

Κυριολεκτικά γάζωσαν οι δράστες τον 39χρονο πυγμάχο από την Πάτρα, Τάσο Μπερδέση, που δέχτηκε βροχή από σφαίρες έξω από το αθλητικό κέντρο που γυμναζόταν, επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου 22, στην Βάρη, έξω από ένα αθλητικό κέντρο στο οποίο ενδεχομένως γυμναζόταν.

Την στιγμή της επίθεσης, το θύμα βγήκε από το γυμναστήριο που βρισκόταν, πιθανόν για να πάρει κάτι από το αμάξι του και δέχτηκε την επίθεση των εκτελεστών του. Στο σημείο οι αστυνομικοί βρήκαν 14 κάλυκες πολεμικού τυφεκίου, πιθανόν Καλάσνικοφ ενώ για τον ακριβή αριθμό των βολίδων που κατέληξαν στο σώμα του, αναμένεται το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής που θα γίνει.

Το θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές και το όνομά του είχε συμπεριληφθεί σε δικογραφία της Ασφάλειας Πατρών για υποθέσεις που αφορούσαν τον «κόσμο της νύχτας» στην Πάτρα, ενώ πλέον ζούσε στην Αθήνα.

Μαρτυρίες έκαναν λόγο για ένα μαύρο τζιπ στο οποίο επέβαιναν οι δράστες και ο εκτελεστής του γνωστού πυγμάχου, ωστόσο οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής που διενεργεί την έρευνα, πέρα από τις καταθέσεις που λαμβάνουν, αναζητούν υλικά καμερών από την γύρω περιοχή για να επιβεβαιώσουν και την συγκεκριμένη μαρτυρία, αλλά και για να μπορέσουν να βρουν στοιχεία που ενδεχομένως να τους βοηθήσουν να βρεθούν στα ίχνη των δραστών.

Δολοφονία στη Βάρη: Νεκρός ο γνωστός πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης – Ήταν ο νικητής του Survival στην Κουρούτα

Πηγή:news247.gr