Ελλάδα

Δολοφονία 22χρονης στα Γλυκά Νερά: Η διαδρομή και το DNA των δραστών στο «μικροσκόπιο»

Ακούστε το άρθρο

Στα Δυτικά Προάστια τις Αττικής, στρέφουν τις έρευνες τους οι Αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών και του Τμήματος Ληστειών και Διαρρηκτών, που έχουν αναλάβει την διερεύνηση της στυγερής δολοφονίας της 20χρονης φοιτήτριας στα Γλυκά Νερά, που διεπράχθη μπροστά στα μάτια του συζύγου της και δίπλα στο μόλις 11 μηνών μωρό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο ειδικές ομάδες ερευνητών τις ΥΔΕΖΙ που έχουν συσταθεί αμέσως μετά το άγριο φονικό, ήδη έχουν στα χέρια τους ενδείξεις, τουλάχιστον για το που πρέπει να κατευθυνθούν μέχρι στιγμής οι έρευνες.
Στο «μικροσκόπιο» των ερευνητών έχει μπει η υποτιθέμενη διαδρομή που φέρεται να ακολούθησαν οι δράστες και εκτιμάται πως έφτασαν στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά, αλλά και διέφυγαν από εκεί, μέσω τις Αττικής οδού που άλλωστε είναι κοντά στην μεζονέτα του ζευγαριού.

Για το λόγο αυτό οι έρευνες επικεντρώνονται στα Δυτικά Προάστια, τα οποία άλλωστε κατά καιρούς έχουν «φιλοξενήσει» σκληρές συμμορίες κακοποιών που έχουν εξαρθρωθεί και πραγματοποιούσαν άγριες ληστείες σε βάρος ιδιοκτητών ακινήτων, κυρίως στα Βόρεια Προάστια, καθώς χρησιμοποιούσαν για τις μετακινήσεις τους το συγκεκριμένο οδικό δίκτυο.

Παράλληλα οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών έχουν ήδη πάρει στα χέρια τους, τους καταλόγους με τους αποφυλακισθέντες ληστές κακοποιούς και τους «ξεσκονίζουν» προκειμένου να διαπιστώσουν το που βρίσκεται ο καθένας από αυτούς και με τι …ασχολείται αυτή την περίοδο.

Επίσης σημαντική βοήθεια στις έρευνες αναμένεται να δώσει η άρση απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών, καθώς από εκεί θα διαπιστώσουν τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών, πια κινητά τηλέφωνα, την επίμαχη ώρα όπου και διεπράχθη το άγριο φονικό, ενεργοποίησαν τις κεραίες της ευρύτερης περιοχής.

Παράλληλα αναμένεται από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, τα εργαστήρια τις ΕΛ.ΑΣ δηλαδή, τα αποτελέσματα από το γενετικό υλικό που έλαβαν σήμερα το πρωί από τα νύχια του θύματος καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες, η άτυχη φοιτήτρια και μητέρα ενός βρέφους, φέρεται να πάλεψε με τους δολοφόνους της πριν αφήσει την τελευταία της πνοή στα χέρια τους.

Άλλωστε το πιο πάνω επιβεβαίωσε σήμερα και ο ιατροδικαστής που ολοκλήρωσε την νεκροψία νεκροτομή στο πτώμα της άτυχης γυναίκας και διαπίστωσε αμυντικά τραύματα στο πρόσωπο και τα χέρια.

Κατά συνέπεια είναι δυνατών στα νύχια της να βρεθεί γενετικό υλικό των δραστών, οι όποιοι στην περίπτωση που πρόκειται για σεσημασμένους, πολύ γρήγορα θα βρεθούν στο «μικροσκόπιο» του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και του Τμήματος Ληστειών και Διαρρηκτών που έχουν αναλάβει τις έρευνες.

Πηγή: realnews.gr

Όλη η επικαιρότητα