Ελλάδα

Δομοκός: Όλα δείχνουν άγριο έγκλημα την Πρωτοχρονιά

Ακούστε το άρθρο

Σοκαρισμένος ο Δομοκός με την υπόθεση θρίλερ που εξελίσσεται στην περιοχή. Οι αρχές ψάχνουν το πτώμα του νεαρού θύματος, αλλά και τον δράστη που έχει εξαφανιστεί.

Ο Δομοκός κρατάει αυτές τις ημέρες την αναπνοή του. Όλα ξεκίνησαν το πρωί των Θεοφανείων όταν ένας 42χρονος υπήκοος Πακιστάν ενημέρωσε την αστυνομία για την εξαφάνιση δυο νεαρών ομοεθνών του, ηλικίας περίπου 20 ετών, στην περιοχή του Παλαμά Δομοκού.

Σύμφωνα με το LamiaReport, οι δύο νεαροί διέμεναν σε καλύβα σε αγροτική περιοχή λίγο έξω από το χωριό Παλαμάς, κοντά σε κτηνοτροφική μονάδα, όπου φέρεται ότι απασχολούνταν.

Οι δυο νεαροί έχουν να δώσουν σημεία ζωής από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Οι αστυνομικοί που ξεκίνησαν τις έρευνες εντόπισαν ματωμένα ρούχα και κηλίδες αίματος μέσα στα πουρνάρια κοντά στην καλύβα. Ακόμη εντοπίστηκαν αίματα και σε ένα σκεπάρνι που ήταν μέσα στην καλύβα, όπου διέμεναν. Επίσης από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι λείπει το ποδήλατο του ενός, από τους δύο.

Όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν στο ό,τι ο ένας μπορεί να σκότωσε τον άλλον και ο δράστης εξαφανίστηκε, αφού έκρυψε το πτώμα.

Η αστυνομία για τον εντοπισμό του πτώματος ζήτησε την συνδρομή ειδικού σκύλου από την 1η ΕΜΑΚ, που συμμετέχει στις έρευνες.

Όλη η επικαιρότητα