Ηλεία

Δουνέικα: Σημαντική πράξη προσφοράς από τους παραγωγούς πατάτας Σκλάβο και Ηλιόπουλο

Το κάνουμε με όλη μας, την καρδιά.
Ακούστε το άρθρο

Δεκαπέντε τόνους πατάτας, προσέφεραν χθες  οι παραγωγοί από τα Δουνέικα κ.κ. Διονύσιος Σκλάβος και Θοδωρής Ηλιόπουλος, προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο και γενικότερα τις κοινωνικές του δήμου Ήλιδας.

Μέσω του Συμβουλίου Κοινότητας Αμαλιάδας και του προέδρου κ. Δημήτρη Αδαμόπουλου, έγινε αυτή η μεγάλη προσφορά σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία για μεγάλη μερίδα πολιτών.

Μιλώντας στην εφ. «Πατρίς» ο κ. Αδαμόπουλος στάθηκε στην ανταπόκριση των παραγωγών αυτών, οι οποίοι με χαρά θέλησαν να προσφέρουν.

Τόσο ο κ. Ηλιόπουλος, όσο και ο κ. Σκλάβος επεσήμαναν ότι ανταποκρίθηκαν με χαρά και θα συνεχίσουν να το κάνουν, ώστε να βοηθούν τους συμπολίτες τους που έχουν ανάγκη.

 15 τόνους πατάτας προσέφεραν για κοινωνικές δομές του δήμου Ήλιδας οι πατατοπαραγωγοί κ.κ. Σκλάβος και Ηλιόπουλος

Δημήτρης Αδαμόπουλος

Πρόεδρος Συμβουλίου Κοινότητας Αμαλιάδας

Η προσφορά αυτή είναι από τους παραγωγούς από τα Δουνέικα  Διονύσιο Σκλάβο και Θοδωρή Ηλιόπουλο. Έκαναν μια σημαντική προσφορά μεγάλης ποσότητας πατάτας για το Συμβούλιο Κοινότητας, η οποία προωθείται σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου.

Ευχαριστούμε πολύ τους ανθρώπους αυτούς για αυτή την σημαντική προσφορά, σε μια πραγματικά δύσκολη εποχή.

Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να καλύψουμε ένα μεγάλο μέρος των ανθρώπων που εξυπηρετεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο, αλλά και άλλων δομών του δήμου και έχουν πραγματικά ανάγκη και το σημαντικό επίσης είναι να βρούμε κι άλλους μιμητές.

Θοδωρής Ηλιόπουλος

Παραγωγός

Λόγω και της κατάστασης που περνάει ο κόσμος, σκεφτήκαμε με τον δικό μας τρόπο, όπως μπορούμε, να κάνουμε μια προσφορά να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη.

 

Κώστας Σκλάβος

Παραγωγός

Με χαρά ανταποκριθήκαμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Είναι δύσκολα τα πράγματα για πολύ κόσμο και είναι ο μόνος τρόπος από την πλευρά των αγροτών να προσφέρουν κάτι στους ανθρώπους που έχουν μεγάλη ανάγκη και αγωνιούν για την κάθε μέρα.

Το κάνουμε με όλη μας, την καρδιά.

Όλη η επικαιρότητα