Ηλεία

Δουνέϊκα: «Έφυγε» στο χωράφι του ο Διονύσης Σκλάβος

Πριν 30 χρόνια είχε χάσει σε τροχαίο τον αδελφό του Απαρηγόρητες μάνα και γυναίκα
Ακούστε το άρθρο

Στα χωράφια του, στα χώματα στα Δουνέϊκα, γη που λάτρευε από μικρό παιδί, άφησε την τελευταία του πνοή ένας από τους μεγαλύτερους πατατοπαραγωγούς  και ιδιοκτήτης συσκευαστηρίου της Ηλείας, ο Διονύσης Σκλάβος.

Ο Σάκης, μόλις 58 ετών, αγαπητός σε όλους, υποδειγματικός οικογενειάρχης , άνθρωπος που μοίραζε χαμόγελα, με πετυχημένο επιχειρηματικό μυαλό, βρισκόταν αργά το απόγευμα μαζί με εργάτες του σε ένα από τα χωράφια του όταν κάποια στιγμή συναντήθηκε με το μοιραίο. Ανακοπή καρδιάς και ο Σάκης ξάπλωσε στο χώμα. Και «έφυγε»…

Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο ΚΥ Γαστούνης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Πριν από περίπου 30 χρόνια είχε σκοτωθεί ο αδελφός του Κώστας σε τροχαίο. Ο Σάκης θα τον συναντήσει. Η κυρία Βούλα, η 88χρονη μητέρα τους απαρηγόρητη όπως και τα παιδιά του Σάκη και της υπέροχης δυναμικής γυναίκας του Δομινίκης.

Συντετριμμένος ο αγροτικός και επιχειρηματικός κόσμος της Αμαλιάδας και του Κάμπου που γνώριζαν τον Σάκη. Ο πρόεδρος της Κοινότητας Δουνέϊκων κ. Θανάσης Δούνιας, αδελφικός φίλος του εκλιπόντος αρνείται να πιστέψει το θλιβερό νέο.  Συντετριμμένος και φίλος του πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τραγανού κ. Ανδρέας Τσουκαλάς.

Η εφημερίδα «Πατρίς» και το patrisnews εκφράζούν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος

Όλη η επικαιρότητα