Πολιτική

Δ. Αυγερινοπούλου: Προσφορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού στο Εσπερινό Λύκειο Ζαχάρως

Μήνυμα για την έναρξη της σχολικής χρονιάς
Ακούστε το άρθρο

 Μήνυμα της Βουλευτού Ν. Ηλείας, Ν.Δ., Δρ. Διονυσίας – Θεοδώρας Αυγερινοπούλου, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς:

«Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά με ελπίδα και αισιοδοξία. Οι μαθητές επιστρέφουν στα θρανία και οι σχολικές τάξεις γεμίζουν, ενώ ένας νέος κύκλος μάθησης αρχίζει με τον ήχο του πρώτου κουδουνιού.

Η υποστήριξη και η αναβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης είναι σημαντική για τους μικρούς μαθητές, τα παιδιά με ειδικές δεξιότητες, αλλά και τους ενηλίκους. Όλοι οι μαθητές αξίζουν ίσες ευκαιρίες στην εκπαίδευση και το Υπουργείο Παιδείας έχει μεριμνήσει, ώστε φέτος να βρίσκονται 11.700 μόνιμοι καθηγητές στη Γενική Εκπαίδευση, σε συνέχεια των περσινών διορισμών 4.500 εκπαιδευτικών στην Ειδική Αγωγή. Το νεοσύστατο Εσπερινό Λύκειο Ζαχάρως ξεκινά τη λειτουργία του με αρκετές εγγραφές.

Η ασφάλεια, αλλά και η πρόοδος των μαθητών σε όλη την επικράτεια της Ηλείας είναι βασική προτεραιότητα. Γονείς, δάσκαλοι και μαθητές πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να τηρούνται τα υγειονομικά μέτρα, ώστε όλη τη χρονιά τα σχολεία να παραμείνουν ανοιχτά και ασφαλή.

Καλή σχολική χρονιά σε όλες και όλους με υγεία και πρόοδο!»

Η κα Βουλευτής βρέθηκε κοντά στους μαθητές, την εκπαιδευτική κοινότητα και τους γονείς στον Αγιασμό του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Πύργου και στις 18.30 παρευρέθηκε στον Αγιασμό του νεοσύστατου Εσπερινού ΓΕΛ Ζαχάρως.

Προσφορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού στο Εσπερινό Λύκειο Ζαχάρως

Άμεση και θετική ήταν η ανταπόκριση της κα Βουλευτού για την κάλυψη της ανάγκης του Εσπερινού Λυκείου Ζαχάρως σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Ενόψει της έναρξης της λειτουργίας του σχολείου για πρώτη χρονιά, η κα Αυγερινοπούλου προσέφερε ηλεκτρονικό εξοπλισμό για την εύρυθμη λειτουργία του. Η ίδρυση της εν λόγω σχολικής μονάδας αποτελούσε αίτημα της τοπικής κοινωνίας, στο οποίο συνέβαλε και η κα Βουλευτής, και το οποίο έγινε πραγματικότητα και πλέον υποδέχεται τους πρώτους μαθητές που επιθυμούν να ολοκληρώσουν τη φοίτησή τους.

Όλη η επικαιρότητα