Ηλεία

Δ. Γεωργόπουλος: «Όχι άλλα μικροπολιτικά παιχνίδια σε βάρος των σχολείων»

Ακούστε το άρθρο

O κ. Διονύσιος Γεωργόπουλος Δημοτικός Σύμβουλος Επικεφαλής Μείζονος Μειοψηφίας σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Στην συνεδρίαση της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Πηνειού στις 22-12-2020, Κ Α Τ Α Ψ Η Φ Ι Σ Α την εισήγηση-πρόταση του Προέδρου της επιτροπής για την κατανομή ποσού 19644,60 ευρώ, 4η τακτική επιχορήγηση του 2020 από το Υπουργείο για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων.

Η εισήγηση- πρόταση του Προέδρου και δημοτικού συμβούλου κυρίου Συμεών Μάλλιαρη είναι ΑΔΙΚΗ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ και στερείται ηθικής ορθότητας για τα σχολεία του Δήμου μας.

Για λόγους ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ κρατά στο αποθεματικό 7644,60 ευρώ, από αυτήν την 4η κατανομή και στερεί σχεδόν από όλα τα σχολεία πόρους- χρήματα που τους αναλογούν. Η δικαιολογία ότι δεν λειτουργούν τα σχολεία είναι αβάσιμη, γιατί με την ίδια αυτή λογική, το Υπουργείο δεν θα προέβαινε σε καμιά επιχορήγηση-χρηματοδότηση.

Μια Εισήγηση με πολιτική-μεροληπτική τακτική, ειδικά για το 2ο δημοτικό σχολείο Γαστούνης που η προτεινόμενη χρηματοδότηση ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝ, γιατί Διευθυντής τυγχάνει να είναι ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Διονύσης Γεωργόπουλος.

Κ α λ ο ύ μ ε τον Πρόεδρο της Επιτροπής να παραιτηθεί από τη θέση αυτή, γιατί οι προτάσεις του δεν έχουν το ΄΄ κύρος ΄΄ σε μια τόσο ευαίσθητη επιτροπή που χρειάζεται ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και ΙΣΟΝΟΜΙΑ».

Όλη η επικαιρότητα