Ελλάδα

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Β. Γιαννόπουλο, από τον Περιφερειάρχη Λιμενικού Σώματος Δ. Κυριακουλόπουλο

Ακούστε το άρθρο

Τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλο, επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021 ο Διοικητής της 5ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος Δημήτρης Κυριακουλόπουλος, συνοδευόμενος από τον Λιμενάρχη Κατακόλου, Δημήτρη Παπαηλιού.

Μολονότι η  επίσκεψη είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μια σειρά θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος, ενώ από την συζήτηση δε θα μπορούσε να λείψει το θέμα του μεγάλου έργου αναβάθμισης της χερσαίας ζώνης του Κατακόλου. Ο κ. Γιαννόπουλος, τους ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις, σχετικά με το κτίριο Σένγκεν, μετά και την χθεσινή συνάντησή του με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη, στην Αθήνα.

Τις ευχές του Αντιπεριφερειάρχη προς τον κ. Κυριακουλόπουλο για καλή επιτυχία στα καθήκοντά του, ακολούθησε η διαβεβαίωση, και από τις δυο πλευρές, για την συνέχιση της καλής συνεργασίας – η οποία έχει αναπτυχθεί και με τον κ. Παπαηλιού – και η διεύρυνσή της, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Όλη η επικαιρότητα