Ποδόσφαιρο

Εθνική Ελλάδας: «Κλείδωσε» το φιλικό με το Βέλγιο στις 3 Ιουνίου στις Βρυξέλλες

Ακούστε το άρθρο

Οριστικοποιήθηκε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Εθνική Ελλάδας και την Εθνική Βελγίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουνίου στις Βρυξέλλες, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των «κόκκινων διαβόλων» για την τελική φάση του Euro2020.

Το φιλικό ανάμεσα στις δύο ομάδες, ανακοινώθηκε κι επίσημα την Πέμπτη (01/04) απ’ τη βελγική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, μαζί με αυτό που θα δώσουν οι Βέλγοι κόντρα στην Κροατία στις 6 Ιουνίου, στο τελευταίο τεστ και για τους δύο, πριν την έναρξη των αγώνων του Euro.

Η Εθνική Βελγίου θα συγκεντρωθεί για την προετοιμασία της στο αθλητικό κέντρο του Τούμπιζε στις 31 Μαΐου, μία μέρα μετά την ανακοίνωση του τελικού ρόστερ απ’ τον ομοσπονδιακό προπονητή Ρομπέρτο Μαρτίνες.

Το Βέλγιο θα χρησιμοποιήσει ως «βάση» του το Τούμπιζε, μέχρι το ταξίδι του στην Αγία Πετρούπολη και το εναρκτήριο παιχνίδι του 2ου ομίλου εναντίον της Ρωσίας. Ακολούθως θα αντιμετωπίσει τη Δανία στις 17 Ιουνίου στην Κοπεγχάγη και θα επιστρέψει στην Αγία Πετρούπολη για το τελευταίο ματς του ομίλου εναντίον της Φινλανδίας στις 21 Ιουνίου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλη η επικαιρότητα