Ηλεία

«Εικονικές»… κλήσεις στην Αμαλιάδα προειδοποιούν όσους παραβιάζουν τον ΚΟΚ

«Πρέπει να σταματήσει πλέον η στάθμευση στον πεζόδρομο της Κ. Παλαμά»
παράνομα παρκαρίσματα σε δρόμο της Αμαλιάδας
Ακούστε το άρθρο

Ενημερωτικές… κλήσεις για παράβαση του ΚΟΚ, με την υποσημείωση ότι από τις επόμενες μέρες τέτοιους είδους παραβάσεις θα βεβαιώνονται από την Υπηρεσία, μοίρασε χθες το πρωί η Δημοτική Αστυνομία Ήλιδας στον πεζόδρομο  της οδού Κ. Παλαμά.

Το προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας, άφηνε το ενημερωτικό υλικό στα παρ – μπριζ αυτοκινήτων που ήταν σταθμευμένα, ενώ αυτή η διαδικασία θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα και σε άλλα σημεία της πόλης.

Στο ενημερωτικό της Δημοτικής Αστυνομίας,  αναγράφονταν όλες οι πιθανές παραβάσεις και το αντίτιμο του προστίμου και σε κάθε χώρο ήταν υπογραμμισμένη η εκάστοτε παράβαση του κάθε οχήματος, χωρίς ωστόσο να βεβαιώνεται προς πληρωμή, αλλά να είναι προειδοποιητική!

Σε δήλωσή του χθες στην εφ. «Πατρίς» ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης ανέφερε ότι θα σταματήσει πλέον η στάθμευση στον πεζόδρομο της Κ. Παλαμά, ένας πεζόδρομος που «βγάζει» κατευθείαν πάνω στην κεντρική πλατεία… Μάλιστα, για τον λόγο αυτό θα τοποθετηθούν και κώνοι ή κολονάκια.

«Με βάση την νομοθεσία και τις αποφάσεις, την Κ. Παλαμά την κλείνουμε για πεζόδρομο. Είναι εξάλλου κανονικά πεζόδρομος. Προειδοποιούμε λοιπόν τους συμπολίτες με αυτόν τον τρόπο της ενημέρωσης από την Δημοτική Αστυνομία ότι σιγά – σιγά πρέπει να σταματήσουν να παρκάρουν εκεί τα αυτοκίνητά τους.

Θα βάλουμε κι εμείς κάποιους, κώνους, κολονάκια για το βλέπουν και όσοι δεν θα το γνωρίζουν.

Πρέπει να σταματήσει αυτό το φαινόμενο του παρκαρίσματος πάνω στην Κ. Παλαμά και κάποιοι να φτάνουν μέχρι την πλατεία για να κάνουν στροφή», δήλωσε ο κ. Λυμπέρης.

Όλη η επικαιρότητα