Smile

Ελένη Μενεγάκη: Πήγε για πρώτη φορά στα γραφεία του Mega και έκανε αποκαλύψεις (video)

Ακούστε το άρθρο

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται αυτόν τον καιρό η Ελένη Μενεγάκη! Ο λόγος φυσικά η νέα της εκπομπή, η οποία αυτό το διάστημα στελεχώνεται.

Η ωραία Ελένη της ελληνικής τηλεόρασης από τη  νέα σεζόν θα βρίσκεται σε νέα τηλεοπτική στέγη, αφού η συνεργασία της με το Mega Channel όχι μόνο είναι πια γεγονός αλλά προβλέπεται να ανοίξει ένα καινούριο τηλεοπτικό κεφάλαιο στη ζωή της.

Η Ελένη -σύμφωνα με πληροφορίες που αποκάλυψε η Έλενα Πολυκάρπου μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε»-, πηγαίνει στα γραφεία του καναλιού εδώ και ένα μήνα (σχεδόν καθημερινά) και μαζί με την Αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Ελένη Γελαλή, αναζητάνε τα άτομα που θα στελεχώσουν την εκπομπή τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες.

Απ’ ότι ακούγεται η εκπομπή θα ξεκινάει στις 14.00 ενώ η Ελένη προσπαθεί να κατοχυρώσει τις 13.00, μια ώρα στην οποία ξεκινούσε η εκπομπή της και στον Alpha. Σύμφωνα με πληροφορίες αναζητούν έναν chef για τη στήλη της μαγειρικής ενώ η παρουσιάστρια και αυτή τη σεζόν δεν θα έχει στήλη αστρολογίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η εκπομπή της Δανάης Μπάρκα θα μεταφερθεί Σαββατοκύριακο ενώ κανείς δε γνωρίζει ακόμη πώς θα διαμορφωθεί το καθημερινό πρόγραμμα, με την έναρξη της εκπομπής της Ελένης.

Τι είπε όμως η Ελένη για την εκπομπή; Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», την εντόπισε τη στιγμή που έβγαινε από τα γραφεία του Mega και κατευθυνόταν προς το αμάξι της.

Δες τα όλα  στο video που ακολουθεί…

via

Όλη η επικαιρότητα