Ελλάδα

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 14χρονος για τους εμπρησμούς στο Θεολόγο

Ο 14χρονος κατηγορείται για κακούργημα.
Ακούστε το άρθρο

Ο ανήλικος που αρνείται ότι είναι πίσω από τους εμπρησμούς στην περιοχή του Θεολόγου, επέστρεψε στο σπίτι του, στην οικογένειά του. Και όπως λέει στο newsit.gr ο δικηγόρος του, «οι γονείς ανακουφίστηκαν που πήραν το παιδί τους στο σπίτι».

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο newsit.gr ο δικηγόρος του 14χρονου, Κώστας Ζεκεντές, είπε ότι επιβλήθηκαν  περιοριστικοί όροι στο παιδί, να παρουσιάζεται 1 και 16 στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, να μην φύγει από την χώρα και να παρακολουθεί κάποιο συμβουλευτικό πρόγραμμα για ανηλίκους ενώ θα υπάρχει επιτήρηση της επιμέλειας του παιδιού από κοινωνική λειτουργό, επιμελήτρια ανηλίκων της Λαμίας.

«Το παιδί από την αρχή έχει αρνηθεί ότι έχει εμπλοκή στην υπόθεση, τώρα από εκεί και πέρα εμείς θα κάνουμε κάποιες διαδικασίες άλλες για να βρεθεί η αλήθεια. Γιατί την δικογραφία την έκλεισαν με αυτόν τον τρόπο, εμείς όμως με τους γονείς δεν μπορούμε να το αποδεχτούμε αυτό το πράγμα και θα συνεχίσουν να ψάχνουν για αποδεικτικά στοιχεία» είπε.

«Οι γονείς ανακουφίστηκαν που πήραν το παιδί σπίτι. Έχουν άλλα 2 παιδιά , το ένα μάλιστα είναι δίδυμο 14χρονο κοριτσάκι και έχουν και μια μεγαλύτερη κόρη. Φανταστείτε λοιπόν την ταλαιπωρία των γονιών τόσες μέρες.  Υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα εκεί στην περιοχή. Τους κοιτάνε με μισό μάτι. Φοβισμένοι είναι» κατέληξε…

Θυμίζουμε ότι ο 14χρονος κατηγορείται για κακούργημα. Αρχικά υπήρχαν πληροφορίες ότι παραδέχθηκε ότι είναι πίσω από 9 εμπρησμούς. Ωστόσο, ο δικηγόρος του, διευκρίνισε στη συνέχεια ότι ο ανήλικος αρνείται την εμπλοκή του σε αυτές τις εμπρηστικές ενέργειες.

Όλη η επικαιρότητα