Ηλεία Μουσική

Ελληνικό Ωδείο Πύργου: «Ας κλείσουμε Μελωδικά το 2020» – Διαδικτυακή εορταστική εκδήλωση

Ακούστε το άρθρο

Ας κλείσουμε Μελωδικά το 2020 μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

Ο Μουσικός Σύλλογος ΟΡΦΕΥΣ Ωδείον Πύργου – Ελληνικό Ωδείο Παράρτημα Πύργου συμπληρώνει 88 χρόνια συνεχούς επιτυχημένης προσφοράς στον πολιτισμό  και στην μουσική εκπαίδευση  του τόπου μας.

Μια   ιδιαίτερα δύσκολη για όλους μας φετινή χρονιά φτάνει στο τέλος της με αρκετές προκλήσεις για το μέλλον. Η αρμονία της μουσικής είναι ικανή να μας προσφέρει την ελπίδα, τη  χαρά και τη δύναμη για να ατενίσουμε το μέλλον πιο αισιόδοξα.

Την ανάγκη μας να επικοινωνήσουμε και εορτάσουμε όλοι μαζί μουσικά, την κάνουμε πράξη, παρουσιάζοντας την εκδήλωση «Ας κλείσουμε Μελωδικά το 2020».

Πρόκειται για μία διαδικτυακή εορταστική συνάντηση  στην οποία συμμετέχουν σολίστ, σπουδαστές, καθηγητές και μουσικά σύνολα, που θα μας μεταφέρει σε ένα χαρούμενο κλίμα. Θα ακουστούν όμορφες μελωδίες, ύμνοι, κλασσικά έργα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Η εκδήλωση υλοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση  με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την αμέριστη βοήθεια και αρωγή του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού & Τουρισμού κ. Νικόλαου Κοροβέση. Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν σε όλους τους συμμετέχοντες αλλά και σε όσους βοήθησαν στην υλοποίηση αυτής, που κατόρθωσαν στις αντίξοες συνθήκες που βιώνουμε να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Ωδείου.

Η εκδήλωση θα είναι διαθέσιμη για προβολή στην σελίδα του Ωδείου μας και στο Youtube, την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου,  στις 20:00, με τίτλο «Ας κλείσουμε μελωδικά το 2020». Στην αναζήτηση στο Youtube θα βλέπετε το logo που ακολουθεί.

Ευχή μας είναι να υποδεχτούμε την νέα χρονιά όλοι παρόντες, με υγεία, ψυχική και σωματική, καθώς και με καλύτερη διάθεση, ελπίζοντας να επανέλθουμε στην καθημερινότητά μας το συντομότερο δυνατόν.

Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά

με ένα πιο Φωτεινό 2021!

Όλη η επικαιρότητα