Αθλητισμός

Εμμανουήλ Καραλής: Γιόρτασε στον Πύργο την 4ηθέση στους Ολυμπιακούς

Με μια λιτή εκδήλωση λόγω των πυρκαγιών.
Ακούστε το άρθρο

Με μια λιτή εκδήλωση λόγω των πυρκαγιών που έπληξαν την Ηλεία στην οποία έδωσαν το «παρών» συγγενείς και λίγοι γνωστοί και φίλοι γιόρτασε την περασμένη εβδομάδα ο Εμμανουήλ Καραλής στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας του στην Σαρακίνα την 4η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο «Manolo» ευχαρίστησε τους φίλους της οικογένειας για την στήριξή του και μεταξύ άλλων υποσχέθηκε ένα μετάλλιο στους επόμενους Ολυμπιακούς του Παρισιού, το 2024.

Ο πατέρας του, Εμμανουήλ, Χάρης Καραλής στάθηκε ιδιαιτέρως στον προπονητή  Σάκη Καίσαρη τονίζοντας ότι υπήρξε για τον ίδιο και την σύζυγό του, Σάρα αλλά και πολλούς αθλητές  ένας πολύ σημαντικός παράγοντας της επιτυχίας του, εκτός των γονιών και της οικογένειας.

Στην εκδήλωση προς τιμήν του Πυργιώτη επικοντιστή του Απόλλωνα Πύργου, παραβρέθηκαν τα αδέλφια του Χάρη και της Σάρας με τις οικογένειές τους, ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος, ο τ. Δήμαρχος Γαβρίλης Λιατσής, ο γυμναστής Σάκης Καίσαρης, ο διευθυντής του ΕΒΕ Πύργου Γιάννης Αντωνόπουλος, παλιοί συναθλητές και συναθλήτριες , ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο Αντώνης Χίτος , ο Κώστας Μπακάλης, ο Θανάσης Καραχάλιος , ο Γιώργος Αβραμόπουλος, ο Τάσος Γιαμπαστής με τις οικογένειές τους, ο τ. πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λεωνίδας Βαρουξής με την οικογένειά του και άλλοι.

Όλη η επικαιρότητα