Αθλητισμός

Εμμανουήλ Καραλής: Φεύγει για Ρουµανία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθληµα Οµάδων

Ακούστε το άρθρο

Η εθνική Ομάδα Ανδρών/Γυναικών θα συμμετάσχει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (19-20/6) στην Α΄ κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων, που θα γίνει στην πόλη Κλουζ Ναπόκα της Ρουμανίας.

Ανάμεσα στα μέλη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, θα είναι και ο Πυργιώτης Εμμανουήλ Καραλής του Απόλλωνα ο οποίος μετά τη νίκη του στο Πανελλήνιο της Πάτρας ετοιμάζεται για ένα ακόμα δυνατό ραντεβού.

Η αποστολή μας θα κληθεί να πραγματοποιήσει την καλύτερη δυνατή παρουσία και αν είναι δυνατόν να διεκδικήσει την άνοδο της στη Σούπερ Λίγκα κατακτώντας μία από τις δύο πρώτες θέσεις. Το έργο της χώρας μας δεν θα είναι εύκολο, καθώς στην ίδια κατηγορία μετέχουν παραδοσιακές δυνάμεις του ευρωπαϊκού στίβου.

Η αποστολή μας διαθέτει δυνατά ονόματα, που θα διεκδικήσουν ακόμη και τις πρώτες θέσεις στα αγωνίσματα τους, ενώ είναι πλαισιωμένη και από το νέο αίμα αθλητών και αθλητριών.

Οι χώρες που μετέχουν στην Α΄ κατηγορία είναι οι εξής: Ελλάδα, Λευκορωσία, Βέλγιο, Τσεχία, Εσθονία, Φινλανδία, Ιρλανδία, Ολλανδία, Νορβηγία, Ρουμανία, Σουηδία, Ελβετία, Τουρκία. Από τις 13 ομάδες που θα ξεκινήσουν την προσπάθεια τους στην Ρουμανία, οι δύο νικήτριες θα ανέβουν στη Σούπερ Λίγκα και οι τρεις τελευταίες θα πέσουν στην Β΄ κατηγορία.

Όλη η επικαιρότητα