Ηλεία

Εμπορικός Σύλλογος Ανδραβίδας: Μεγάλη βοήθεια προς τις πυρόπληκτες περιοχές της Ολυμπίας

Ακούστε το άρθρο

Τρεις αποστολές αλληλεγγύης πραγματοποίησε ο Εμπορικός Σύλλογος Ανδραβίδας με τη βοήθεια κατοίκων και φορέων, με σκοπό την έμπρακτη στήριξη των χωριών της Ολυμπίας που υπέφεραν από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές.

Με πρωτοβουλία του εμπορικού συλλόγου συγκεντρώθηκαν ρούχα, παπούτσια, φαγητά, νερά και ζωοτροφές, τα οποία μεταφέρθηκαν από εθελοντές που χρησιμοποίησαν τα δικά τους μέσα, προς την Αχλαδινή, τη Νεμούτα, το Κρυονέρι και το Κοινοτικό Γραφείο Ολυμπίας.

Εκτός από τα είδη πρώτης ανάγκης, μεγάλη ήταν και η προσφορά από φαρμακεία αλλά και επιχειρήσεις τις περιοχής αφού στις πυρόπληκτες περιοχές προσφέρθηκαν και σχολικά είδη.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ανδραβίδας, Γιάννης Γυφτοχρήστος, θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις της περιοχής, τον ΣΕΦΑ Ανδραβίδας, τον  Όμιλο Φιλίππων Ανδραβίδας Σπάρτακος, τον ΠΣΑΚ (Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβόμενων Καλαθοσφαιριστών, τον Αιμοδοτικό Σύλλογο Ανδραβίδας «Η ΖΩΗ» και τους παλαίμαχους της Δάφνης Ανδραβίδας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και δημιουργήθηκε ένα μεγάλο κύμα αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

*Φωτογραφίες: Γιάννης Γυφτοχρήστος

Όλη η επικαιρότητα