WEB tv Κόσμος

Εντοπίστηκε η μυστηριώδης γυναίκα που χτυπούσε ημίγυμνη κουδούνια μέσα στη νύχτα [ΒΙΝΤΕΟ]

Ακούστε το άρθρο

Την Κυριακή 26/8 είχε κυκλοφορήσει από το γραφείο του Σερίφη, στην κομητεία Montgomery, του Τέξας ένα video που θα το λέγατε και τρομακτικό.


Οι αρχές της περιοχής αναζητούσαν τη φιγούρα που έδειχνε να ανήκει σε γυναίκα, η οποία ήταν ημίγυμνη και φαινόταν να έχει σπασμένα δεσμά στους καρπούς της. Την είχαν καταγράψει κάμερες ασφαλείας σπιτιών, να χτυπά τα κουδούνια τους και μετά να εξαφανίζεται μέσα στη νύχτα. Οι αρχές είχαν ζητήσει την άμεση δημοσίευση του video, ώστε να οδηγηθούν στην εξεύρεση της γυναίκας.

Αυτή αποτέλεσε πραγματικότητα σήμερα. Ο υπαστυνόμος Scott Spencer ενημέρωσε πως κάτοικοι του Sunrise Ranch ειδοποίησαν πως για ουρλιαχτά και σπάσιμο γυαλιών, σε σπίτι της γειτονιάς. Άλλοι ενημέρωσαν ότι ένας άνδρας απειλούσε να αυτοκτονήσει. Όταν έφτασαν στο σημείο, βρήκαν το νεκρό σώμα ενός 48χρονου, με τα πρώτα στοιχεία να δείχνουν αυτοκτονία. Ήταν ο σύντροφος της γυναίκας που εμφανιζόταν στο video. Η 32χρονη ανακρίθηκε και δήλωσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με τις αρχές, είχε καταφέρει να αποδράσει την περασμένη Παρασκευή και άλλη μια φορά την ημέρα της αυτοκτονίας του συντρόφου της.

ΠΗΓΗ: news247

Όλη η επικαιρότητα