Αρκαδία

Εξελισσόμενα έργα σε Τεγέα, Λεβίδι, Βλαχέρνα και Κάψια επιθεώρησε η Διοίκηση του ΤΑΠΤοΚ

Ακούστε το άρθρο

Επιθεώρηση σε σειρά έργων, τα οποία εξελίσσονται σε περιοχές του Δήμου Τρίπολης, πραγματοποίησε η Διοίκηση της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας ΤΑΠΤοΚ Αρκαδία 2020, την Παρασκευή 25/6/2021.

Αρχικά, ελέγχθηκαν τα εξελισσόμενα έργα ενεργειακής αναβάθμισης του Γυμνασίου Τεγέας. Σε περίπου ένα μήνα αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες. Την απόλυτη ικανοποίησή του για την εξέλιξη του έργου εξέφρασε ο Πρόεδρος ΤΑΠΤοΚ κ. Μανώλης Σκαντζός.

Στη συνέχεια, έγινε επιτόπιος έλεγχος στο έργο του περιβάλλοντα χώρου των σπηλαίων του Κάψια. «Η εργολαβία έχει ολοκληρωθεί κατά 70% και οι εργασίες περιλαμβάνουν υποδομές για τη στάθμευση οχημάτων, διαβάσεις πεζών και πράσινο στον περιβάλλοντα χώρο. Η ολοκλήρωση του έργου θα συμβάλλει στην επισκεψιμότητα αυτού του χώρου που θα αναβαθμίσει περαιτέρω το τουριστικό προϊόν του Δήμου Τρίπολης» σημείωσε ο Γενικός Διευθυντής του ΤΑΠΤοΚ κ. Παναγιώτης Μαντάς.

Ακολούθησε επιθεώρηση στις εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης του Γυμνασίου – Λυκείου Λεβιδίου. Ο Αντιπρόεδρος του ΤΑΠΤοΚ κ. Παναγιώτης Καμπισιούλης τόνισε ότι διαπιστώθηκε πως τα έργα προχωρούν κανονικά και εξέφρασε την ελπίδα πως οι εργασίες θα ολοκληρωθούν πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Τέλος, στην κοινότητα της Βλαχέρνας, βρίσκεται σε εξέλιξη η αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης. Αναμένεται να ολοκληρωθούν κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες, για να προχωρήσουν οι πληρωμές του έργου το οποίο θα δώσει λύσεις σε προβλήματα στα υφιστάμενα δίκτυα, που αποτελούν μια βασική υποδομή για την περιοχή, υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο κ. Μαντάς.

Όλη η επικαιρότητα