Ηλεία

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις κλοπές σε Κουρούτα, Αρκούδι και Παλαιοχώρι

Ακούστε το άρθρο

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας και του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, τέσσερις κλοπές σε οικίες, που διαπράχθηκαν τις τελευταίες δέκα ημέρες, στην Ηλεία.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών, σε βάρος τριών ημεδαπών ανδρών, ηλικίας 32, 19 και 19 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, όπως πρόεκυψε από τις αστυνομικές έρευνες οι δράστες διέπραξαν σε οικίες στην Κουρούτα, στο Αρκούδι και στο Παλαιοχώρι τις εξής κλοπές :

  • Την 17/08/2018 παραβίασαν παράθυρο οικίας ημεδαπού και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1.040 ευρώ, κοσμήματα και ένα κινητό τηλέφωνο.
  • Την 20/08/2018 παραβίασαν μπαλκονόπορτα οικίας ημεδαπού και αφαίρεσαν κοσμήματα και μια χορτοκοπτική μηχανή.
  • Την 22/08/2018 παραβίασαν μπαλκονόπορτα οικίας ημεδαπού και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, κοσμήματα και είδη ένδυσης και υπόδησης.
  • Την 24/08/2018 παραβίασαν πόρτα οικίας ημεδαπού και αφαίρεσαν ένα πιστόλι, ένα γεμιστήρα, είκοσι τέσσερα φυσίγγια, καθώς και κοσμήματα.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας και του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού , χθες το πρωί, στην οικία του 32χρονου, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρήκαν και κατέσχεσαν μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες.

Επιπλέον, από τους αστυνομικούς βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο ζευγάρια γάντια και τρία μεταλλικά εργαλεία, ως μέσα τέλεσης των κλοπών.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Όλη η επικαιρότητα