Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: “Είμαι πολύ συγκινημένη” – Τι είπε η 34χρονη Ιωάννα στην Τατιάνα Στεφανίδου

Ακούστε το άρθρο

Η νέα χρονιά βρήκε πολλούς ανθρώπους στο πλευρό της 34χρονης Ιωάννας, που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι την περασμένη Άνοιξη.

Ο γολγοθάς της Ιωάννας συνεχίζεται αφού έχει ακόμα πολλά χειρουργεία μπροστά της, ωστόσο έχει και πολλούς ανθρώπους στο πλευρό της.

Χθες έγινε γνωστό ότι η Αννίτα Ναθαναήλ μπαίνει στη “μάχη” και στέκεται στο πλευρό της Ιωάννας συγκεντρώνοντας χρήματα. Μέσω μιας μεγάλης ειδικής διαδικτυακής πλατφόρμας του εξωτερικού, που αφορά δωρεές για άτομα που χρειάζονται βοήθεια, καλεί όσους μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά στην 34χρονη. Ήδη μάλιστα, έχουν πραγματοποιηθεί 20 δωρεές.

“Είμαι πολύ συγκινημένη”

Η ίδια η Ιωάννα μίλησε στην εκπομπή T Live και δήλωσε συγκινημένη από το κύμα συμπαράστασης του κόσμου που δέχτηκε.

Η Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε με την 34χρονη και μετέφερε σήμερα τα λεγόμενά της:

“Είμαι πολύ συγκινημένη από την πρωτοβουλία και τη στοργή της Αννίτας Ναθαναήλ. Με έχει προσεγγίσει με τις καλύτερες προθέσεις. Είναι πολύ γλυκιά απέναντί μου, υποστηρικτική, και προστατευτική. Με βοηθάει πολύ και ψυχολογικά με την αισιοδοξία της και τη δυναμική της. Όλο αυτό είναι συγκινητικό από μια τόσο επιτυχημένη γυναίκα, αλλά και έναν όμορφο άνθρωπο.

Επίσης, είμαι πολύ συγκινημένη από τη συμπαράσταση, την προσφορά και τις ευχές του κόσμου! Ακόμα και παιδιά 16 χρόνων μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε: “Είμαι 16 ετών, συγγνώμη δε μπορώ να συνεισφέρω οικονομικά αλλά ήθελα να σου πω πως σε σκεφτόμαστε και σε αγαπάμε. Έχουμε συγκλονιστεί και σου ευχόμαστε γρήγορα να γίνεις καλά και να τα καταφέρεις”, δήλωσε η Ιωάννα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το T-Live:

via

Όλη η επικαιρότητα