Ελλάδα

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη: Συνελήφθη ο 25χρονος δράστης – Είχε στο παρελθόν ερωτική σχέση σχέση με το θύμα

Ακούστε το άρθρο

Ο νεαρός άντρας ήθελε επανασύνδεση – Στο σπίτι του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης ενώ ταυτοποιήθηκε και κατασχέθηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε για να πάει στο ραντεβού, το οποίο ανήκει στη μητέρα του

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ο άνθρωπος που τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής έριξε καυστικό υγρό και τραυμάτισε την 25χρονη έγκυο κοντά στην εκκλησία της Αγιας Κυριακής, στην Κυψέλη.

Πρόκειται για έναν 25χρονο, με τον οποιο το θύμα διατηρούσε ερωτική σχέση πριν απο δύο χρόνια και είχαν κανονίσει να συναντηθούν για να συζητήσουν το βραδυ της περασμένης Κυριακής.

Όπως είπε στους αστυνομικούς η 25χρονη κοπέλα, ο συγκεκριμένος άνδρας της επιτέθηκε και της έριξε καυστικό υγρό γιατί ηθελε να επανασυνδεθούν.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας και της ΟΠΚΕ, προχώρησαν σε συντονισμένη επιχείρηση και πρίν απο λίγο συνέλαβαν τον 25χρονο μέσα στο διαμέρισμα του στο κέντρο της Αθήνας.

Στο σπιτι του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης ενώ ταυτοποιήθηκε και κατασχέθηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε για να πάει στο ραντεβού, το οποίο ανηκει στη μητέρα του.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από τρεις ημέρες η κοπέλα μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό για νοσηλεία. Αμέσως μετά την επίθεση ο εν λόγω άνδρας, σύμφωνα με την καταγγελία, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε.

Η 25χρονη έχει εγκαύματα στο πρόσωπο και στα χείλη και η κατάσταση της υγείας της δεν προκαλεί ανησυχία.

Το περιστατικό που θυμίζει τη φρικιαστική επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα ερευνάται από την πλευρά της αστυνομίας και αυτό που μένει προς παρόν είναι να διασαφηνιστεί από τους γιατρούς τι είδους υγρό χρησιμοποίησε ο δράστης.

via

Όλη η επικαιρότητα