Ελλάδα

Επίθεση στην πλαζ Αγίας Μαρίνας: Αθωωτική πρόταση για τους δύο κατηγορούμενους

κατηγορουμενοι μπαινουν στα δικαστηρια
Ακούστε το άρθρο

Για τις 22 Ιουνίου, προκειμένου να καταθέσει η 26χρονη, η οποία δέχθηκε επίθεση σε παραλία στην Αγία Μαρίνα στο Κορωπί αναβλήθηκε η δίκη ενώπιον του Τριμελούς Αυτοφώρου Πλημμελειοδικείο Αθηνών με κατηγορούμενους δυο άτομα πακιστανικής καταγωγής.

Αγία Μαρίνα Αττικής: Έξι άτομα επιτέθηκαν σε 26χρονη και το μετέδιδαν live

Είχε προηγηθεί η αθωωτική πρόταση του εισαγγελέα της έδρας για τους δύο κατηγορούμενους, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της απολογίας του υποστήριξαν:

«Εμείς κάναμε μπάνιο, ξαφνικά βρήκαμε την παρέα των τεσσάρων ανδρών τους οποίους ξέραμε. Τους είδαμε που πήγανε να μιλήσουν σε μια κοπέλα, εμείς κάτσαμε λίγο πιο πίσω. Δεν επιτεθήκαμε στην κοπέλα, δεν κάνουμε εμείς τέτοια πράγματα. Την ώρα που μας συνέλαβαν εμείς είδαμε τον άνδρα της, δεν τον γνωρίζουμε».

Σημειώνεται ότι η Αστυνομία αναζητά τους υπόλοιπους τέσσερις.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος απολογούμενος είπε:

«Το πρόβλημα δημιουργήθηκε επειδή ήμαστε στην ίδια παρέα με τους δράστες. Εμείς απομακρυνθήκαμε επειδή ο φίλος μου, δεν έχει χαρτιά νόμιμης εισόδου και παραμονής».

Σε βάρος των δύο κατηγορουμένων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για «απλή συνέργεια σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων που μεταδόθηκαν στο διαδίκτυο», ενώ η παθούσα φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν, απλώς παρακολουθούσαν και δεν της επιτέθηκαν, ούτε ήταν αυτοί που τη βιντεοσκόπησαν.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της 26χρονης την περασμένη Κυριακή της επιτέθηκαν έξι άτομα έξω από πλαζ στο Κορωπί, την έσκισαν τη μπλούζα, τη βιντεοσκόπησαν και μετέδωσαν το περιεχόμενο live στο διαδίκτυο.

Πηγή: cnn.gr

Όλη η επικαιρότητα